Leuk! Er komt een gratis (!) culinair kerstevenement met foodtrucks naar Amersfoort

Door Roeliene Bos 6 december 2018

Natuurlijk draait Kerstmis om gezelligheid, warmte en samenzijn. Maar eerlijk is eerlijk: wij houden ook gewoon van kerst omdat we ons tonnetje rond mogen eten aan kerstkransjes, garnalencocktails en rollades. En dus worden we blij van het (gratis!) kerstevenement dat naar Amersfoort komt, want dat betekent een week lang genieten van kookplezier.

Het Christmas Event wordt georganiseerd door Aviko en begint op maandag 10 december. Aan de Nijverheidsweg-Noord, vlakbij Rock City Brewpub, kun je zeven dagen lang genieten van kerstgezelligheid. Er zijn foodtrucks en je kunt bijvoorbeeld advies krijgen over wijnen of meedoen aan een kookworkshop.

Foodies te gast

Op vrijdag 14 december is receptschrijfster Janneke Philippi te gast op het Christmas Event. En een dag later, op zaterdag 15 december, komt 24Kitchen-chef Wim Ballieu langs.

Hoe, wat, waar…

Even de praktische dingen op een rij: het Aviko Christmas Event is van 10 tot en met 16 december aan de Nijverheidsweg-Noord 76c. Het event is op alle dagen van 10.00 tot 19.00 uur te bezoeken en de toegang is gratis. Kijk hier voor meer informatie.

Hier haal je je kerstboom in Amersfoort dit jaar

Aaaaah, de gezelligheid. Kerst komt er weer aan en dat betekent dat we los mogen met lampjes, ballen...
eten met kerst in Amersfoort

Bij deze restaurants kun je uit eten met kerst in Amersfoort

Waarom zou je je uitsloven in de keuken als je ook gewoon kunt aanschuiven in een restaurant voor he...

adv.