Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is hét perfecte uitje als je deze zomer even niet buiten wilt zijn

Aangeboden door Pathé 22 juli 2019

Een festival hier, een stranddagje daar… Grote kans dat ook jij deze zomer vaak buiten te vinden bent. Heb je na al die uren in de zon zin om even binnen te blijven? Dat snappen we helemaal. En gelukkig hoef je je binnen écht niet te vervelen, want de zomer is het moment om weer eens naar de bioscoop te gaan. Wij vertellen je graag waarom!

Van actie tot romantiek

Komkommertijd? Niet bij Pathé! Deze zomer is de bioscoopagenda zoals altijd gevuld met de leukste films uit allerlei genres. Of je nu zin hebt in een spannende actiefilm of graag wegdroomt bij een romantisch liefdesverhaal: er is altijd wel een film die past bij je stemming.

Bovendien gaan er deze zomer ook heel wat nieuwe films in première. Wat dacht je van de indrukwekkende live action film Lion King of de hartverwarmende animatiefilm Toy Story 4?

Goed begin of einde van je dag

Nog zo’n voordeel van naar de bioscoop gaan: het duurt niet de hele dag. Als je dus zin hebt om spontaan naar het zwembad te gaan of met vrienden af te spreken op het terras, kun je dat gewoon doen. De eerste films draaien al vanaf ongeveer 10.00 uur, en de laatste beginnen rond 21.30 uur. Ideaal als je je dag goed wilt beginnen of eindigen, maar tussendoor andere plannen hebt.

Lekker naar de bios

We zeiden het toch: als er een plek is waar je wilt zijn deze zomer, dan is het de bioscoop! Welke films er momenteel bij Pathé Amersfoort draaien, bekijk je via de oranje button hieronder.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Pathé. Meer over Pathé ontdekken?

Pathé

bioscopen

Geopend10:45 - 22:30

Eemplein 2, Amersfoort

Bekijk meer:bioscopen

adv.