De Avondvierdaagse in Amersfoort is begonnen: dit is alles wat je moet weten

Door Annemarie Degens 13 mei 2019

De paden op, de lanen in: hij gaat maandag 13 mei van start, de 76e editie van de Avondvierdaagse in Amersfoort! Alles wat je moet weten, van het weer tot de route, hebben wij voor je in dit overzicht gezet. 

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Afstanden en routes

Avondvierdaagse Amersfoort
Foto: ANP

Ook dit jaar kun je weer kiezen uit drie verschillende afstanden om te wandelen: 5, 10 en zelfs 15 kilometer. Op de eerste dag van de Avondvierdaagse in Amersfoort starten alle wandelaars van alle afstanden met elkaar op de Graaf Janlaan in het Leusderkwartier. De complete routes kun je hier bekijken. De intocht op donderdag 16 mei start om 19.45 uur op het Kleine Spui, waar je enthousiast onthaalt wordt met bloemen en snoepjes.

Inschrijven

Heb je je nog niet ingeschreven voor de Avondvierdaagse van dit jaar? Geen punt. De voorinschrijving voor de Avondvierdaagse Amersfoort is gesloten, maar je kunt je gewoon ter plekke inschrijven bij de start vanaf 17:15 uur. De kosten voor het meedoen zijn € 7,50 per persoon. Let op: je kunt niet met PIN betalen.

Het weer

Lopen in de regen is ook geen pretje, maar daar hoeven deelnemers dit jaar gelukkig ook niet bang voor te zijn. De weersverwachtingen voor de komende dagen zien er namelijk prima uit! Zonnetje, temperaturen rond de 17 graden en geen regen. Perfect wandelweer dus!

De smaak te pakken?

Probeer ook deze routes eens!

De paden op, de lanen in: 5 mooie wandelroutes in en rond Amersfoort

Je bent vrij en het is mooi weer, dé dag bij uitstek om de wandelschoenen aan te trekken en erop uit...

De paden op, de lanen in: mooie fietsroutes rondom Amersfoort

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.