Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Boekenwurm opgelet! 100 e-boeken van de bieb speciaal voor jou

Door Juliette Schmitt 7 april 2020

Ben jij een boekenwurm, maar heb je alle boeken uit je boekenkast nu al twee keer uitgelezen? En zijn de boeken op je e-reader ook wel weer eens aan vervanging toe? Goed nieuws voor jou, want de bieb stelt honderd e-boeken ter beschikking. En je hoeft niet eens lid te zijn van de bibliotheek.

Alle bibliotheken in Nederland zijn gesloten en dat geldt natuurlijk ook voor onze prachtige bieb aan het Eemplein, Bibliotheek Eemland. Goed nieuws voor de echte leesfanaten, want de online bibliotheken zijn gewoon open. In de ThuisBieb-app zijn vanaf vandaag – 6 april 2020 – honderd e-boeken voor iedereen beschikbaar. Het maakt niet uit of je wel of geen lid bent van de bieb, je kunt de boeken gewoon online lezen. De ThuisBieb is tot minimaal 10 mei 2020 geopend. ThuisBieb is in de App Store van Apple al te downloaden, de versie voor Google Play volgt volgens de bieb binnenkort.

Van alles wat

Honderd verschillende boeken zijn er best veel. Bibliotheek Eemland laat weten dat je veel verschillende soorten verhalen in de app vindt; spannende, literaire en informatieve boeken. Je vindt hier ook het populaire Rinkeldekink van Martine Bijl en de nieuwste editie van het voetbalmagazine Hard Gras.

Jonge lezers

Ook aan de jonge lezers heeft de online bieb gedacht. Bekende titels zoals Stuntvlogger Sam van Jelmer Jepsen en Toverhanden van Chris Winsemiun zijn gratis in de app te vinden.

Ben jij nieuwsgierig naar het volledige aanbod? Of wil je de app downloaden? Kijk dan op de website.

Verder lezen:

Doe mee met de Grote Amersfoortse Emojiquiz

Nu we allemaal gebonden zijn aan huis, slaan we weer massaal aan het puzzelen, spelen we weer ouderw...

Meester Derk deelt 10 ultieme tips voor thuisles: ‘Ga geen schooltje spelen’

Flint: ‘Ons Amersfoortse theaterhart klopt nog steeds’

Meer over

Doen Getipt

adv.