Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bijna weekend! Deze leuke dingen wil je niet missen in Amersfoort

Door Annemarie Degens 31 januari 2020

Ons favoriete woord van de week: WEEKEND! En dit weekend gaat al helemaal top worden, want er is genoeg te doen in Amersfoort. Pak je agenda er maar bij, want je hoeft je niet te vervelen in onze keistad.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Borrelen op z’n Hollands

bier cafe
Foto: Pexels

Vanavond, op vrijdag 31 januari, vindt alweer de derde editie van ‘De Hof Borrel’ plaats bij Hof 1516! Deze keer met een muzikale avond vol optredens van onder andere Amersfoorter Jeroen Klomp. Tijdens De Hof Borrel zorgt Hof1516 voor het entertainment. Later in de avond zullen de DJ’s de touwtjes in handen nemen en zal De Hof Borrel zich vormen tot hét feestelijke begin van je weekend! De Hof Borrel start om 20:00 uur en de entree is gratis. Meer weten? Hou het Facebookevenement in de gaten!


Meer over HOF1516. ontdekken?

HOF1516. cafés

Geopend10:00 - 02:00

Hof 15-16, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

Toptrouwlocaties bekijken

Gratis huwelijk trouwambtenaar Amersfoort

Tijdens de landelijke Open Toptrouwlocatie Route zetten trouwlocaties door het hele land de deuren open voor aanstaande bruidsparen. Tijdens deze dag kun je op één dag meerdere locaties bezichtigen, vrijblijvend rondkijken en sfeer proeven. In Amersfoort doen meerdere locaties mee en je kunt overal even binnen wandelen. Heb jij trouwplannen en lijkt het je wel wat om trouwlocaties in (de regio van) Amersfoort te bekijken? Meld je dan aan via de website van het evenement. Hier vind je ook meer informatie over de Open Toptrouwlocatie Route.

Gratis huwelijk trouwambtenaar Amersfoort

Trouwplannen? De perfecte locatie in Amersfoort vind je met de Open Toptrouwlocatie Route

De trouwjurk, de ringen, de taart, de trouwauto... Je moet het allemaal regelen wanneer je gaat trou...

Meer over Long John’s Pub ontdekken?

Long John’s Pub cafés

Geopend09:00 - 01:00

Krankeledenstraat 20, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

Superbowl kijken

Deze is voor de sportfans! Een van de grootste sportevenementen ter wereld, de finalewedstrijd van het American Football, Super Bowl 2020, wordt zondag bij Long John’s Pub live uitgezonden op zes schermen. Behalve de topsport is natuurlijk ook de Halftime Show enorm bekend. Tijdens deze 54e editie wordt er veel spektakel verwacht in het Sun Life Stadium. Voor €12,50 bekijk je de wedstrijd én de Halftime Show van 2 februari 23.59 tot 3 februari 5.00 uur in Long John. Daar krijg je twee pints naar keuze bij én er worden hapjes verzorgd. Een ticket reserveer je door een mailtje te sturen.


Meer over Vintage Friends ontdekken?

Vintage Friends

Gesloten10:00 - 17:00

Textielweg 10, Amersfoort

Planten en stekjes ruilen

Heb jij stekjes om te ruilen en lijkt het je leuk om je plantencollectie samen met anderen uit te breiden? Dan is de Planten en Stekjes Ruilmarkt op zaterdag 1 februari wat voor jou. Je ruilt er al het groen dat je dubbel hebt voor nieuwe exemplaren! De Planten en Stekjes Ruilmarkt wordt georganiseerd door Plantje Plantje en Seeds and Cuttings en vindt op zaterdag 1 februari van 10.00 tot 13.00 uur plaats bij Vintage Friends aan de Textielweg 10. Interesse? Houd het Facebookevenement in de gaten voor alle updates.

Plantenmarkt in Amersfoort

Voor de groene vingers: er komt een planten en stekjes ruilmarkt in Amersfoort

Misschien is dit een bekend beeld (voor ons tenminste wel): je kreeg of kocht een Pilea, was er hart...

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.