Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bijna weekend: 5 x hiermee maak je van je weekend een feestje in Amersfoort

Door Annemarie Degens 6 maart 2019

Yes! Het weekend komt alweer in zicht! Nog maar twee dagen werken (voor de meeste mensen) en het is alweer zover. Twee dagen vrij, twee dagen feest. Hoe je pas écht een feestje van je weekend maakt in Amersfoort? Met deze vier superleuke dingen om te gaan doen natuurlijk.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Spelrelease

Gek op spelletjes? Vrijdag om 19.00 uur wordt een nieuwe gelanceerd bij Spellenpoort! Het spel  Wingspan van 999 Games is een informatieve quiz met Walter Busse : bordspellen liefhebber, vogelkenner , beheerder van het Thijssepark Amstelveen, grappenmaker, reiziger en nog veel meer. In de winkel zijn een groot aantal demo spellen voor handen, evenals een hapje en drankje. Opgeven kan via Facebook of in de winkel. De entree bedraagt 5 euro.


Meer over Spellenpoort ontdekken?

Spellenpoort cadeauwinkels

Gesloten10:00 - 17:00

Scherbierstraat 4-6, Amersfoort

Bekijk meer:cadeauwinkels

Urban Friday

Fiji
Foto: Robin van den Breul

Vrijdag staat er weer een nieuwe editie van Urban Friday op de planning bij Fiji. Lekker meezingen op Missy Elliot, Jay Z, Justin Timberlake, Chris Brown, Jonna Fraser, Bizzey en nog veel meer. De DJ’s draaien vanaf 23.00 uur de fijnste plaatjes, de entree is gratis en alleen op deze avond heb je voor vijftig euro een fles champagne.


Meer over HOF1516. ontdekken?

HOF1516. cafés

Geopend10:00 - 05:00

Hof 15-16, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

Tap Takeover

Meet the Brewers! Horizont komt langs bij ’t Witte Konijn om de nieuwste bieren te laten proeven. Ze brouwers van Horizont nemen een aantal van de taps over en we schenken al hun bieren per glas, zodat je zelf een proeverij samen kunt stellen. De Tap Takeover begint zaterdag om 18.00 uur, en de Hongaarse brouwers zijn tot 01.00 uur aanwezig om hun brouwsels te laten proeven.


Meer over ’t Witte Konijn ontdekken?

’t Witte Konijn restaurants en horeca

Geopend11:00 - 00:00

Hof 8, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

Beerpong

Meer bier! Maar dan anders: geef je op voor een spannend potje Beerpong bij The Break! Om 15.45 uur schrijf je je in voor 20 euro per team. Durf jij de strijd aan?


Meer over Pool en Lounge Café The Break ontdekken?

Pool en Lounge Café The Break cafés

Geopend18:00 - 03:00

Hof 19-d, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

Indische Rijsttafel

Restaurant Luik aan de Darthuizerberg in Vathorst. Foto: Charella Hulsbosch

Elke tweede zondag van de maand staat er een uitgebreid Indisch buffet klaar bij Luik. Geniet van  authentiek bereide gerechten met bijvoorbeeld Rendang, Babi Ketjap, Ajam Smoor. En uiteraard ontbreekt de Indische Sateh niet. Vanaf 18.00 uur kun je aanschuiven. Een tafel reserveer je voor 17,50 per persoon via deze link.


Meer over Eetcafé Luik Vathorst ontdekken?

Eetcafé Luik Vathorst restaurants en horeca

Geopend14:00 - 01:00

Darthuizerberg 71, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.