Bijna vrij: 5 x leuk om te doen dit weekend in Amersfoort

Door Annemarie Degens 5 december 2018

Komend weekend zit de Sint alweer lang en breed op de boot naar het zonnige Zuiden, en wij blijven achter in een regenachtig Amersfoort. Maar niet getreurd! Er is weer genoeg om te doen dit weekend in Amersfoort. Kijken jullie mee?

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Bier en paté proeven

Madame Paté
Foto: Facebook Madame Paté

In haar patéwinkel aan de Kwekersweg 7 houdt Madame Paté samen met Kwartierbier en Matties, dé bierbrouwers uit het Soesterkwartier, een bourgondische bier-patéproeverij. Er worden verschillende Amersfoortse biertjes met bijpassende hapjes geserveerd. Meeproeven kost 35 euro per persoon, aanmelden kan via [email protected] of telefonisch via 06-11121328.


Meer over Madame Paté ontdekken?

Madame Paté speciaalzaken

Vandaag gesloten

Kwekersweg 7, Amersfoort

Bekijk meer:speciaalzaken

Tips & tricks

Bron: VVV Amersfoort

Vragen over fashion, beauty of lifestyle? Zaterdag stel je ze op het Sint Jorisplein aan coaches Rachel, Margot en Fleur Sophia. Deze deskundigen staan tussen 13.00 en 17.00 uur voor je klaar om tips & tricks te geven binnen hun eigen gebied van expertise.


Meer over Sint Jorisplein Shopping ontdekken?

Sint Jorisplein Shopping winkelcentra

Nu open09:30 - 21:00

Riddergang 2, Amersfoort

Bekijk meer:winkelcentra

Thuiswedstrijd

Na zijn nummer 1-album Promises Of No Man’s Land (2014) begon de Amersfoortse singer-songwriter Blaudzun aan een ambitieus project: de albumtrilogie Jupiter en nu het derde deel hiervan net uit is, is het tijd voor een optreden in zijn thuisstad. Verwacht veelzijdige melodieën en dansbare melancholie! Zaterdag staat Blaudzun in FLUOR, de deuren gaan om 20.00 uur open en tickets koop je via de website van het poppodium.


Meer over FLUOR ontdekken?

FLUOR poppodia

Op aanvraag

Oliemolenhof 22, Amersfoort

Bekijk meer:poppodia

Design in de sale

Bron: Facebook Weltevree

Design voor een prikkie, hoe fijn is dat? De Weltevreeproducten die dit jaar hun dienst hebben bewezen tijdens beurzen, evenementen en photoshoots gaan aanstaande zondag met flinke kortingen de deur uit. Ze hebben een klein deukje, krasje of kleurverschil, maar zijn daarmee niet minder mooi! Tijdens de Winter Warehouse Sale zijn onder andere de Outdoorovens, Fieldchairs of een Dutchtub Loveseat tegen een gereduceerde prijs te koop. Tussen 11.00 en 15.00 uur kun je komen shoppen bij het Weltevree Hoofdkantoor, Oliemolenhof 110. Let op: er kan alleen met PIN worden betaald!

Voor de Rock ’n Roll junkies

Bron: Facebook Sixties Generation

Onder de naam Back to the Sixties verzorgt de Amersfoortse coverband Sixties Generation op zondag 9 december een live optreden bij restaurant De Hebberd aan de Bergenboulevard 15. Van 15.00 tot 17.30 uur speelt en zingt de band een groot aantal hits van muzikale grootheden uit de jaren ’60 en ’70. Ga jij een dansje wagen op de muziek van Bill Haley, Chubby Checker, Chris Montez, The Everly Brothers. Little Richard en Chuck Berry? De De entree en parkeren zijn gratis.


Meer over Restaurant De Hebberd ontdekken?

Restaurant De Hebberd restaurants en horeca

Nu open12:00 - 00:00

Bergenboulevard 15, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.