Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bijna vrij: 5 x dit wil je doen dit weekend in Amersfoort

Door Annemarie Degens 12 december 2018

Al begonnen met aftellen? Het weekend komt namelijk weer in zicht! In deze tijd van het jaar zijn de weekendtips éxtra leuk, want er worden heel veel winterse en kerstige activiteiten georganiseerd. Wij zetten weer voor jullie op een rijtje wat je allemaal kunt doen dit weekend in Amersfoort.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Twinkle Night

Moet je nog kerstinkopen doen? Dat kan vrijdag extra sfeervol in Winkelcentrum Vathorst tijdens de Twinkle Night. De winkels blijven deze avond speciaal tot 20.00 uur open en er zijn allerlei leuke acties. Verschillende sterren die we kennen uit The voice of Holland werden opgetrommeld voor de muzikale omlijsting en voor kinderen is er genoeg te doen. Uiteraard ontbreken de hapjes en drankjes niet.


Meer over Winkelcentrum Vathorst ontdekken?

Winkelcentrum Vathorst winkelcentra

GeopendHele dag

Buma 1, Amersfoort

Bekijk meer:winkelcentra

Pirouettes maken

Altijd al willen weten of jij verborgen kunstschaats-talenten hebt? Je ontdekt het zaterdag tijdens de demonstratie en clinic kunstschaatsen van KVM On Ice bij het WinterparadIJS op het Eemplein. Tussen 17.00 en 18.00 uur kan jong en oud hier de basisbeginselen van het kunstschaatsen komen uitproberen.


Meer over WinterparadIJS Amersfoort ontdekken?

WinterparadIJS Amersfoort schaatsbanen

Gesloten10:00 - 23:00

Eemlaan 100, Amersfoort

Bekijk meer:schaatsbanen

Vintage modeshow

Kledinginspiratie nodig voor de feestdagen? Bij Kringloopcentrum Amersfoort haal je al je stylingtips tijdens de Vintage Modeshow, die zaterdag tussen 16.30 en 17.00 uur plaatsvindt in het centrum aan de Zwaaikom. Een bonte stoet modellen, stuk voor stuk medewerkers en vrijwilligers van het Kringloopcentrum, paradeert dan over de catwalk.


Meer over Kringloopcentrum Amersfoort – Leusden ontdekken?

Kringloopcentrum Amersfoort – Leusden kringloopwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Zwaaikom 21, Amersfoort

Bekijk meer:kringloopwinkels

Midwintermarkt

De Midwintermarkt in De Nieuwe Stad viert feest! De gezellige markt vol kraampjes wordt aanstaande zondag namelijk voor het vijfde jaar op rij gehouden. Vanaf 11.00 uur staat De Nieuwe Stad en het Oliemolenhof vol met cadeautjes, lekkernijen, vintage spulletjes en andere dingen voor de jubileumeditie van de markt. Extra leuk: vanaf De Nieuwe Stad loop je zo door naar het Eemplein, waar dit weekend een kerstmarkt staat.


Meer over De Nieuwe Stad ontdekken?

De Nieuwe Stad bezienswaardigheden

Oliemolenhof 108a, Amersfoort

Bekijk meer:bezienswaardigheden

Whiskyproeverij

Wie weleens bij Long John’s Pub in de Krankeledenstraat geweest is, heeft vast de uitgebreide collectie whisky’s gespot. In een twee uur durende whiskyproeverij kun je zondag alles leren over dit bijzondere drankje. Voor 35,00 euro proef je acht verschillende whisky’s mét bijpassend hapje! Aanmelden kan door een mailtje te sturen.


Meer over Long John’s Pub ontdekken?

Long John’s Pub cafés

Gesloten09:00 - 01:00

Krankeledenstraat 20, Amersfoort

Bekijk meer:cafés
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.