Oeh la la: bij Popocatepetl kun je cocktailworkshops volgen

Aangeboden door Popocatepetl Amersfoort 14 mei 2019

Heb je binnenkort een uitje met vrienden in de planning, maar wil je eens wat anders doen dan een drankje in de kroeg? Bij Popocatepetl kun je een cocktailworkshop volgen. En geloof ons: dat is nóg leuker dan cocktails drinken!

Shake it! Op de bovenverdieping van Popocatepetl vind je ’s zomers bijna iedere week wel een groep vrienden die wel houdt van een cocktail. Je kunt direct bij Popo boeken of via de organisatie Ontdek je stad. Volgens Niels is het altijd weer een feestje. “Onze medewerkers Sanne en Romy weten heel veel over de cocktails en weten het heel leuk te brengen. Het gaat niet alleen om het maken van de cocktail, maar ook om het verhaal eromheen.”

Lekker proeven

Natuurlijk ben je niet alleen limoentjes aan het uitpersen en wodka aan het afmeten. Hard werken wordt namelijk beloond bij Popo, en dus mag je je zelfgemaakte cocktail ook opdrinken. “Als het lekker weer is verdwijnt iedereen naar buiten om op het terras te zitten. Daarna is het weer tijd voor de volgende cocktail.” In totaal maak je drie cocktails en komt er een ronde aan hapjes voorbij. “Onze workshop is lekker losjes, je wil dat mensen het naar hun zin hebben. Na ongeveer twee uur zijn we klaar en krijg je de recepten mee naar huis.”

Hapje eten

Niels heeft een tip voor je: kom vooral ’s middags de workshop al volgen. “Dan kun je aansluitend een hapje bij ons komen eten. In plaats van € 21,50 betaal je dan maar € 19,50 per persoon.” Je moet je met minimaal zes personen aanmelden, dus trommel die vrienden op en shake it baby! Voor meer informatie of reserveren kun je bellen 033 – 463 01 55 of mailen naar [email protected].


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Popocatepetl Amersfoort. Meer over Popocatepetl Amersfoort ontdekken?

Popocatepetl Amersfoort restaurants en horeca

Geopend12:00 - 00:00

Lieve Vrouwestraat 4-10, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

Ook leuk om te lezen:

medewerkers medewerkers van Popocatepetl Amersfoort

Even voorstellen: de medewerkers van Popocatepetl Amersfoort

Ze staan met een glimlach aan je tafel, maar je hebt waarschijnlijk geen idee wie ze zijn. Daarom is...

De nieuwe kaart van Popocatepetl is om van te smullen

Ze hebben de koppen bij elkaar gestoken bij Popocatepetl en een heerlijke nieuwe kaart samengesteld....
vegan maandmenu bij Popocatepetl

Popocateptl houdt van vegans en introduceert een wisselend vegan maandmenu

Woehoe! Het Mexicaanse restaurant Popocatepetl heeft sinds kort een wisselend vegan maandmenu. Nu ho...

adv.