Filmfans opgelet: komende week is het Oscarweek bij De Lieve Vrouw

Door Annemarie Degens 22 februari 2019

Zondagnacht is het zover: de uitreiking van de Oscars! Als thuis voor echte filmliefhebbers laat De Lieve Vrouw de Oscars natuurlijk niet ongemerkt aan zich voorbij gaan. Vanaf aanstaande maandag tot en met woensdag 6 maart is het  daarom Oscarweek bij het theater, en zijn er extra veel films met een Oscar(nominatie) te zien op het grote doek!

Wie aan de Oscars denkt, denkt aan glitter, glamour, prachtige galajurken en geëmotioneerde acceptance speeches. Maar bij hét filmevent van het jaar gaat het natuurlijk vooral om prachtige films, uitzonderlijke acteerprestaties en het vakmanschap van de makers. En dat staat ook centraal bij de films die in De Lieve Vrouw te zien zijn.

Tijdens de Oscarweek in De Lieve Vrouw is een groot aantal titels die genomineerd zijn voor een Oscar, zoals ‘The Favourite’, ‘Green Book’ en ‘Cold War’ te zien. Speciaal voor deze gelegenheid trekt het theater ook films van stal die niet eerder bij De Lieve Vrouw draaiden, zoals de Netflixfilm ‘Roma’ en publiekslievelingen ‘Bohemian Rhapsody’ en ‘A Star is Born’.

Glitterpak

Ben jij een echte filmgek? Ga dan in je glitterpak een inhaalslag maken van alle mooie films die je afgelopen jaar hebt gemist, of die je gewoon graag nog een keertje wilt zien. Tussendoor zijn er Oscarspecials in het theatercafé, zoals een luxe Oscarlunch of chique borrel met prosecco en een selectie van warme en koude hapjes.

Bekijk voor meer informatie de volledige agenda op de website van De Lieve Vrouw.


Meer over De Lieve Vrouw ontdekken?

De Lieve Vrouw bioscopen

Nu open11:00 - 00:00

Lieve Vrouwestraat 13, Amersfoort

Bekijk meer:bioscopen

Meer over

Doen

adv.