8 x dit wil je niet missen dit weekend in Amersfoort

Door Charella Hulsbosch 23 mei 2018

Er staat een tropisch weekend voor de deur. Dan blijven we natuurlijk niet binnen zitten, maar dan gaan we lekker naar buiten. Dit zijn onze acht uittips voor dit zomerse weekend in Amersfoort. 

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Amersfoort Jazz

Foto: Walter Goyen

Het festival Amersfoort Jazz viert dit weekend haar 40-jarig jubileum, hieperdepiep hoera! Amersfoort Jazz presenteert elk jaar een zeer divers programma, met concerten in alle denkbare vormen van jazz en geïmproviseerde muziek. Benieuwd waar je toffe acts treft van 24 tot en met 27 mei? Check het hele programma hier.

Amersfoort Jazz

Amersfoort Jazz: alle praktische informatie over het leukste jazzfestival van de stad

Het is wéér feest dit weekend in Amersfoort, Rabobank Amersfoort Jazz bestaat namelijk veertig jaar....

Motordag in Vathorst

Om half tien komen deze zaterdag in Vathorst allemaal motorliefhebbers samen bij restaurant Luik in Vathorst voor de jaarlijkse motordag. Helemaal gek van motoren? Dan is dit evenement komend weekend echt iets voor jou. Meer informatie over inschrijfgeld en een tijdschema vind je hier.

Beats & Bottles

Zaterdag 26 mei kun je van 15.00 tot 19.00 uur in de BandBunker aan de Soesterweg kijken naar opkomende DJ’s. Biertje erbij, lijkt ons best fijn.

Per Expressie discotheken

Nu openHele dag

Soesterweg 334, Amersfoort

Bekijk meer:discotheken

Open podium voor jong talent

Posted by Stadscafé De Observant on Saturday, 12 May 2018

Tijdens Rabobank Amersfoort Jazz is er een open jazz podium voor jong talent in De Observant. Leerlingen van Scholen in de Kunst, Muziekschool Amersfoort en VioolLab Amersfoort spelen vanaf 13.00 uur in het café van De Observant. Zij worden daarbij begeleid door Boris Kwant op contrabas en Naut de Bruin op piano.

De Observant cafés

Nu open08:00 - 19:00

Stadhuisplein 7, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

BBQ voor het goede doel

Op 26 mei opent Fred de Bruin zijn RozemarijnRestaurant om 18.00 uur aan de Röntgenstraat. Fred bereidt heerlijke gerechten op zijn Smoker BBQ, met een passend drankje. Tante Rozemarijn is een stichting die senioren in Nederland uitnodigt om samen te genieten van lekker eten in een fijn sfeer.

Doneer hier € 20,- per persoon en jouw stoel is gereserveerd! 80+ gasten eten gratis mee. Alle info vind je hier.

Tante Rozemarijn dienstverlening

Bekijk meer:dienstverlening

Vlo & Ko

Foto: ANP

Deze zondag is er van 10.00 tot 17.00 uur een grote openluchtvlooienmarkt op de Wagenwerkplaats bij het Centraal Ketelhuis. Vol met kramen en grondplaatsen met zolder- en garageopruimingen, nostalgische spulletjes, meubeltjes, lampen, tweedehands kleding, boeken, prenten, platen, speelgoed en nog veel meer. Er is voor iedereen wat wils!

Vier de lente!

Het is zover! Elisabeth Groen en het Parkhuis kunnen van start op het terrein van het voormalige ziekenhuis aan de Heiligenbergerweg. En wanneer kunnen ze dat beter doen dan tijdens Fête de la Nature, het grootste grassroots natuurfestival van Nederland. Kom op zondag 27 mei naar het Vosheuvelpad op de Elisabethlocatie en vier de lente! Meer informatie vind je op Facebook.

Pop-up gallery

Donkeygallery @lepeltjelepeltje wat een heerlijk weer en een leuk publiek ❤️

Posted by Donkey Business on Monday, 21 May 2018

Dit weekend opent Donkey Business een Pop-up gallery aan de Hamseweg. Benieuwd naar het werk van de kunstenaars? Zaterdag en zondag kun je van 14.00 tot 18.00 uur gratis een kijkje nemen.

Donkey Business bezienswaardigheden

hamseweg 89a, Amersfoort

Bekijk meer:bezienswaardigheden

 

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.