Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x voor deze nieuwe films wil je nu naar Pathé in Amersfoort

Aangeboden door Pathé 24 december 2019

Kan je dag wel wat actie gebruiken of wil je jezelf helemaal verliezen in een romantische film? Dan zit je goed bij Pathé in Amersfoort. Laat je volledig overrompelen door het panoramisch beeld met drie (!) schermen in de nieuwe ScreenX-zaal. Hierdoor word je volledig meegezogen in de film! Wij tippen vijf nieuwe films die je nu wilt zien bij Pathé.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Jumanji: The Next Level

Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan en Nick Jonas zijn terug in Jumanji. Maar het spel is veranderd… Om te ontsnappen uit het gevaarlijkste spel ter wereld, moeten de spelers dorre woestijnen en besneeuwde bergen trotseren. Jumanji: The Next Level is een spectaculaire belevenis als je hem bekijkt in de nieuwe ScreenX zaal bij Pathé aan het Eemplein. Je beleeft de film dan op maar liefst drie schermen. Met 270 graden beeld is het breder dan je maximale gezichtsveld, waardoor je volledig in het verhaal wordt gezogen. Echt een aanrader! Koop hier je tickets.


Meer over Pathé ontdekken?

Pathé bioscopen

Geopend10:45 - 22:30

Eemplein 2, Amersfoort

Bekijk meer:bioscopen

Star Wars: The Rise of Skywalker

The Rise of Skywalker kan zomaar één van de laatste episodes van Star Wars zijn. Deze epische reis naar een galaxy far, far away wil je dus niet missen! Voor de ultieme beleving kijk je deze film natúúrlijk in 3D. Tickets scoor je hier.

Frozen 2

Olaf, Elsa en Anna zijn terug! In Frozen 2 gaat Elsa op zoek naar de oorsprong van haar magische krachten. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke, maar opmerkelijke reis. Een leuke film om heen te gaan met je kinderen, maar in de originele versie is-ie ook héél leuk als uitje met een vriend(in). Ook beschikbaar in 3D! Tickets scoor je hier. 

April, May en June

Linda de Mol is terug met een heerlijk dramatische comedy. April, May en June gaat over drie halfzussen die verschillende vaders hebben. Bij de naderende dood van hun moeder vragen ze zich af: ‘Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?’ En vooral: ‘Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?’. Echt een film om gezellig naar toe te gaan met een vriend(in)!
Hier koop je tickets.

Last Christmas

We weten niet hoe het met jou zit, maar wij kunnen geen genoeg krijgen van kerstfilms! Last Christmas gaat over Kate. Ze is niet blij, want ze heeft een zware periode doorstaan én wordt tureluurs van het gerinkel van de belletjes aan haar schoenen. Ze werkt namelijk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is… De film is geïnspireerd op George Michael’s hit Last Christmas. Een heerlijk romantische film! Hier koop je tickets.

lees meer:

Kerstballers, champagne knallers: 5 x hier haal je volgens jullie de lekkerste oliebollen van Amersfoort

De stemmen zijn geteld, de uitslag is binnen. Letterlijk honderden reacties kregen we op ons oproepj...

Wil je zien! De ringstaartmaki’s en stokstaartjes in DierenPark Amersfoort zijn gek op kerst!

Serious Request veilt Amersfoorts stationsbord

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.