4x doen dit weekend in Amersfoort

Door Charella Hulsbosch 8 november 2017

Het is de week voor de intocht van Sinterklaas. Daarom zijn er dit weekend alvast wat voorbereidende activiteiten, maar Amersfoort viert ook de herfst. Onze vier uittips voor dit weekend. 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Gratis proeverij

Op zaterdag 11 november 10.00 tot 15.00 uur wordt er in de Nieuwe Graanschuur aan de Bloemendalseweg een uitgebreide proeverij van nieuwe broden, broodjes en zoetigheden gehouden. Op zondag kun je van 15.00 tot 18.00 uur een proeverij van een vijftig tal wijnen in de Hebberd in Vathorst.

Opbouw stal van Amerigo

Foto: ANP

Op zaterdag 11 november komen de BouwPieten naar Nederland voor de opbouw van de Stal van Amerigo op het St.Jorisplein in Amersfoort. Wie gaat helpen?? Zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur.

Sint Maarten

Foto: ANP

Zaterdagavond wordt ook in Amersfoort Sint Maarten gevierd. Zowel in de binnenstad, als in de Rivierenbuurt. Lees er alles over in dit artikel.

Herfstfeest

Op zaterdag 11 november van 12.00 – 17.00 uur wordt de herfst gevierd aan het euterpeplein. De Winkels op Wielen markt staat er, je kan een hersftstukje maken en kinderen kunnen een mijter tekenen. Dat is handig, want die kunnen ze de week erop bij de intocht van Sinterklaas in de stad opdoen. Je kan alvast kerstkaarten maken en er is een demonstratie handlettering. Kortom: voor iedereen iets te doen.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen