4 x waarom je poppentheater Cassiopeia boekt op je feestje

Aangeboden door Poppentheater Cassiopeia 30 november 2018

Je wil je kinderfeestje onvergetelijk maken? Dan boek je poppentheater Cassiopeia van Marcel Oudenbroek. Met een bak aan ervaring laat hij ieder kind op het puntje van zijn of haar stoel zitten. We vertellen je graag meer.

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Hij is een echte publiekstrekker

Een feestje duurt wel een paar uur, dus het is heel fijn dat Marcel een deel van die tijd kan opvullen met zijn poppenkast. Hij staat met net zoveel liefde op een braderie, waar hij de kinderen bezighoudt zodat papa en mama even kunnen snuffelen. Want zo’n kleurrijk poppentheater, daar blijven kinderen wel naar kijken. “Je blijft natuurlijk wel zelf verantwoordelijk voor je kinderen. Je weet maar nooit hoe ze reageren”, benadrukt hij.

Het is heel interactief

Een televisie en een iPad zeggen niks terug als kinderen iets roepen. De poppen in het poppentheater wél. “Ze zijn heel verbaasd dat ze antwoord krijgen als ze iets zeggen of een suggestie geven. Dat is heel grappig om te zien. Mijn poppentheater is natuurlijk veel interactiever dan turen op een beeldscherm.”

Kinderen gaan er volledig in op

Eerlijk is eerlijk, je moet kinderen wel bezighouden op een feestje. Anders is er een risico dat ze zich gaan vervelen en klieren. Dat geldt ook voor de kinderen op de buitenschoolse opvang of op het kinderdagverblijf. “Je kunt wel leuke spelletjes bedacht hebben, maar als ze dat niets vinden, moet je iets anders verzinnen. Naar mijn poppentheater blijven ze sowieso gebiologeerd kijken. De kinderen gaan er volledig in op.”

Al 25 jaar ervaring

“Ik zit al 25 jaar in het vak, dus ik heb ontzettend veel ervaring. Een voorstelling is gegarandeerd plezier”, verzekert Marcel. Voor veel ouders is het moment dat Marcel zijn poppen de wildste verhalen laat spelen een moment van ontspanning. “Ze zien hun kinderen met volle teugen genieten en ze hoeven even helemaal niets te doen. Veel kinderen krijgen rode konen op hun wangen, zo leuk vinden ze het. Ook juffen vinden dat ontzettend leuk om te zien. Eigenlijk genieten de volwassenen dubbelop.”

Marcel Oudenbroek bevindt zich al bijna 25 jaar tussen de poppen

"Het is prachtig om kinderen te zien lachen en genieten vanuit mijn mobiele poppenkast", vertelt Mar...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Poppentheater Cassiopeia. Meer over Poppentheater Cassiopeia ontdekken?

Poppentheater Cassiopeia theaters

Het Hallehuis 69, Amersfoort

Bekijk meer:theaters
Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.