4 x doen dit weekend in Amersfoort

Door Charella Hulsbosch 7 december 2017

Bijna weekend! En het eerste weekend zonder Sinterklaas heeft een behoorlijk kerstig tintje.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Het hele weekend: genieten van kerstbomen

Grote kerstbomen
Foto: Roeliene Bos

Dit weekend kun je als een van de eersten genieten van de grote kerstbomen op drie plekken in de stad. Meer informatie over de kerstbomen op onder andere het Lieve Vrouwekerkhof en de Hof vind je hier.

Dabke Night

Dabke Night
Marinka Huijssoon en Zaher Nabhan houden een Syrisch feest in Zandfoort aan de Eem. Foto: AD / Saskia Berdenis van Berlekom

Een concept waarbij Arabische muziek, cultuur, dans en eten centraal staan. Na succesvolle Dabke Nights in andere steden zal op zaterdag 9 december de eerste Dabke Night in Amersfoort plaatsvinden. Dabke Night is ontstaan vanuit de behoefte van mensen die nieuw in Nederland zijn komen wonen. Zaterdag 9 december vanaf 20.30 uur, kaarten (€ 8,- in de voorverkoop, aan de deur € 10,-) zijn hier te koop. Lees meer over het feest in dit artikel van het AD.

Ontmoet Charlotte Mutsaers

Foto: ANP

Zaterdag 9 december signeert schrijfster Charlotte Mutsaers in de Algemene Boekhandel aan de Leusderweg. Mutsaers won in 2010 de P.C. Hooftprijs. Onlangs verscheen haar nieuwste roman ‘Harnas van Hansaplast’. Het boek gaat over een indrukwekkende zoektocht naar Charlotte’s enige broer. Van 14.30 uur – 15.30 uur op de Leusderweg.

Voorproefje ijsbaan

Schaatsbaan

Kun jij niet wachten tot de ijsbaan op de vijver bij Emiclaer open gaat? Dan ben je zondag van 13.00 tot 16.00 uur welkom bij het winkelcentrum voor een voorproefje in Emiclaer Plaza.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen