Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Alleen in Amersfoort: een coronaproof-weekendje weg mét Wolter Kroes en Ruth Jacott als toetje

Aangeboden door Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer 23 mei 2020

Jezelf in de watten laten leggen met een uitgebreid viergangendiner, een hotelovernachting bij Postillion Hotel Amersfoort inclusief ontbijt, live muziek van Ruth Jacott of Wolter Kroes, en dat allemaal coronaproof? Dat klinkt té mooi om waar te zijn, toch?

Hoeveel leuke feestjes, borrels, concerten en festivals waar je je op had verheugd, konden er de laatste tijd niet doorgaan vanwege het coronavirus? Waarschijnlijk best veel. Natuurlijk passen we ons allemaal de coronamaatregelen aan en snappen we dat die nodig zijn, maar leuk is toch anders. Juist nú hebben hebben we zo’n zin in een gezellige avond, om voor heel even te ontsnappen aan dat vervelende coronavirus.

Dineren op 1,5 meter

“Vanwege het coronavirus en de bijkomende gezondheidsrisico’s konden mensen niet meer genieten van een uitgebreid diner of een concert”, vertelt Ricardo van Katwijk. Al jarenlang organiseert Ricardo publieksevenementen. “Juist in deze tijd gun ik mensen een avond vol ontspanning, sensatie en beleving. Ik besloot te kijken naar de mogelijkheden; wat kan ik tijdens de coronacrisis wél organiseren?”

Al gauw ontdekt Ricardo dat hotelgasten wel in hun hotel mogen dineren en dat er live muziek gespeeld mag worden. “En zo kwam de samenwerking tussen N-Joy en Postillion Hotels tot stand. We zijn samen gaan brainstormen hoe we mensen een leuke avond kunnen bezorgen. Natuurlijk geheel volgens de regels van het RIVM, zodat het een volledig en veilige avond wordt. Al snel kwamen we op het idee voor het 1,5 meter-diner”, vertelt Ricardo.

Tekst loopt door onder de foto 

Bevriende artiesten

“Ik heb een aantal bevriende artiesten in mijn netwerk en heb ze direct gebeld. Ruth Jacott en Wolter Kroes waren heel enthousiast en wilden graag met ons meedenken. Ze begrepen beiden heel goed wat we wilden gaan doen en langzaamaan begon het 1,5 meter-diner vorm te krijgen”, legt Ricardo uit.

Wolter Kroes kijkt er heel erg naar uit om weer op het podium te staan op 31 mei 2020. “Voor mij is dit weer het eerste optreden sinds de coronacrisis. Ik kijk er ongelofelijk naar uit, want door de crisis werd de agenda in maart abrupt stilgelegd”, vertelt Wolter Kroes. “Zingen en entertainen zijn mijn passie. Ik heb het dan ook ontzettend gemist. Als artiest mis je je publiek en de gezelligheid die daarbij hoort.”

Wolter hoefde dan ook niet lang na te denken toen hij door het Postillion Hotel werd gebeld. “Ik was super enthousiast en zo blij! Eindelijk een manier om weer ’t podium op te kunnen en op te treden voor een publiek. Ik verheug me erop om mijn grote hits voor publiek te zingen. Tijdens het optreden in het Postillion Hotel zing ik de liedjes van vroeger, maar ook het nieuwe repertoire. Ik ga de zaal op z’n kop zetten zoals iedereen dat van mij gewend is. Mooie ballades maar ook de bekende uptempo hits. We gaan naar buiten, we mogen er weer uit! Ik hoop jullie allemaal te zien in Amersfoort in het mooie Postillion Hotel”, vertelt Wolter Kroes.

Tekst loopt door onder de foto

Een verantwoord avondje uit

Op 31 mei kun je genieten van een heerlijk viergangendiner en een optreden van Wolter Kroes. Het aantal plaatsen is vanwege de coronamaatregelen beperkt, dus je moet er snel bij zijn als je nog een plekje wilt bemachtigen. Via de website van Postillion Hotel Amersfoort boek je eenvoudig online. Je krijgt er een hotelovernachting inclusief ontbijt, een viergangendiner en een live optreden van Wolter Kroes voor terug. Meer informatie en de prijs van de overnachting, inclusief diner, live optreden en ontbijt vind je online.

“Live muziek, uitgebreid tafelen én een coronaproof-nachtje weg is een heel nieuw concept”, legt Ricardo uit. “We merken echt dat veel mensen behoefte hebben aan een beetje ontspanning, want het 1,5 meter-diner met Ruth Jacott is al volledig uitverkocht”, vertelt Ricardo.

Tekst loopt door onder de foto

Foto: Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Een speciaal protocol

Aan alle veiligheidseisen is gedacht, zo worden gasten vanaf 19.30 uur in groepjes naar binnengelaten. Ze nemen allemaal plaats aan een speciaal voor hen gereserveerde tafel. “Het 1,5 meter-diner vindt plaats in een aparte eetzaal met uitzicht over het Veluwemeer. De volledige zaal is zo ingericht dat iedereen 1,5 meter afstand van elkaar kan bewaren”, vertelt Mark Struik, commercieel directeur van Postillion Hotels.

“Als hotel houden wij ons aan de regels die door de overheid zijn opgesteld. We hebben een protocol opgesteld voor al onze hotels. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde looplijnen op de vloeren. Ook de eetzaal is volledig volgens dit protocol ingericht; daar hebben we looproutes aangebracht en de bediening houdt rekening met de 1,5 meter. Ons bedienend personeel maakt nu bijvoorbeeld veel gebruik van trolleys, dat deden we voor de coronacrisis eigenlijk niet. We richten alles zo in dat gasten geheel verantwoord kunnen genieten van een heerlijk diner met prachtig uitzicht, een hotelovernachting en een uitgebreid ontbijt”, vertelt Mark.


Meer over Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer ontdekken?

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Strandboulevard 3, Putten

Verder lezen:

Schatzoeken in Amersfoort: indebuurt probeert geocachen uit

Hou jij van puzzelen en lijkt het je leuk om op zoek te gaan naar verborgen schatten? Bekijk Amersfo...

Amersfoort transformeert in een levend-cluedo spel!

YES! Amersfoort Jazz gaat toch door in 2020

Amersfoort is hot: vakantie in en om eigen stad mega populair

 

adv.