Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wil je volgen: 8 beestachtig leuke Amersfoortse dierenaccounts op Instagram

Door Annemarie Degens 11 juli 2019

Dieren en Instagram gaan poot in poot. Wij kunnen urenlang blijven scrollen met al die aandoenlijke snuitjes die er te volgen zijn op het fotomedium. Ook in Amersfoort hebben we een aantal zeer Instagramwaardige huisdieren. Kijk maar!

Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Suus de Labradoodle

Kijk nou naar deze ondeugende leukerd! Suus is een blije labradoodle die met haar familie in Amersfoort woont. Haar avonturen worden vastgelegd op haar eigen account Labradoodlesuus.

Luna de Australian Shepherd

Luna is een Australian Shepherd die werd geboren in Budapest. Haar nieuwe familie haalde haar naar Amersfoort, om haar hier een heerlijk leven te geven. Hoe dat eruit ziet kun je volgen op haar account Aussieluna2018.

James Walter Bacon de Pug

Alleen om die naam al zou je James Walter Bacon moeten volgen. Maar er zijn nog veel meer redenen, want vrijwel elke foto van James is namelijk fantastisch. Net als zijn bio, waarin hij omschreven wordt als ‘Chunky yet Funky’.

Vos de Kat

Maar het zijn niet alleen honden en kwartels die de klok slaan in dit lijstje: Vos is een superleuke Amersfoortse kat om te volgen. Deze mooie grijze woont mijn zijn ouders in Amersfoort en is gek op kaas.

Ivy de Britse Korthaar

Nog een Britse korthaar: Ivy is een supermooie grijze kat met de meest opvallende ogen die we ooit zagen. Je volgt haar avonturen op haar account Ivy The British Shorthair.

Pugsley de Pug

Geen gewone pug, maar een coole pug. Dat is Pugsley. Ook wel ‘Koningin Pugsley’, afgaande op haar Instagramnaam.

Meer diertjes in Amersfoort!

hondenspeelveld

Naar buiten met je viervoeter: hier kun je mooi wandelen met de hond in Amersfoort

Je hond is je beste vriend, en daarom ga je graag iets leuks met 'm doen. Een flink stuk wandelen in...

Ach, kijk nou! Deze lieverds zitten zielig en alleen in het dierenasiel

Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Dieren

adv.