Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winter tussen de dieren tijdens de Warme Winteravonden in DierenPark Amersfoort

Door Juliette Schmitt 6 december 2019

Tijdens de kerstvakantie wordt DierenPark Amersfoort omgetoverd tot een heus winterpark voor de Warme Winteravonden. Vier avonden lang kun je het DierenPark in winterse sferen bezoeken. Er hangen duizenden lichtjes, je kunt genieten van livemuziek en er zijn warme hapjes en drankjes. Tussen 27 en 30 december zwaait het DierenPark op deze manier het oude jaar uit.

De Amersfoortse dierentuin is tijdens deze vier winterse dagen extra lang geopend. Kinderen kunnen van een sleebaan roetsjen en ondertussen kunnen ouders genieten van hapjes en drankjes bij verschillende eetkraampjes. Een verhalenverteller neemt kleine dierenfans mee op een tocht door het park. Natuurlijk zijn alle dieren ook gewoon van de partij!

foto: DierenPark Amersfoort

Winterse weetjes

Tijdens de andere dagen in de kerstvakantie is het park ook gewoon geopend. Kleine dierenvrienden kunnen hun kennis testen met een gratis speurtocht. Wil je meer leren over de winter in het dierenrijk? Je kunt elke dag in de kerstvakantie mee met een gratis rondleiding. Een gids vertelt je ondertussen allerlei dierlijke winter weetjes.

Tijdens de Warme Winteravonden van 27 t/m 30 december kunnen bezoekers tussen 16.00 en 20.00 uur voor € 13,50 naar binnen in DierenPark Amersfoort.


Meer over DierenPark Amersfoort ontdekken?

DierenPark Amersfoort entertainment

Gesloten10:00 - 17:00

Barchman Wuytierslaan 224, Amersfoort

Bekijk meer:entertainment

Lees meer: 

Amersfoort in of onder de kerstboom? Dat kan met deze Amersfoortse kerstversiering

De een gaat voor een boom vol klassieke gouden of rode kerstballen, de ander modern voor wit, hout o...

Het is december! Naar deze evenementen in Amersfoort kijken we uit deze maand

Happy New Year! Hier vier je dit jaar oud en nieuw in Amersfoort

Meer over

Dieren Doen

adv.