Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vrijdag de dertiende: deze 4 zwarte katten in het asiel kunnen wel een beetje geluk gebruiken

Door Annemarie Degens 13 september 2019

Het is vrijdag de dertiende, de dag van het ongeluk. Of je er nou heilig in gelooft of het maar bijgelovige onzin vindt, misschien kun je vandaag maar beter niet onder ladders doorlopen. Ook zwarte katten die je pad kruisen zouden ongeluk brengen, maar als we naar de snoetjes van deze vier lieverds in het asiel kijken, denken we dat zij eerder wat geluk kunnen gebruiken door geadopteerd te worden.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Poekie

Poekie heeft een heerlijk luizenleventje gehad. Hij mocht alles en hij kreeg alles. Toen er vanwege gezondheidsproblemen van de eigenaar niet meer voor hem gezorgd kon worden, kwam hij bij het asiel terecht. Nu is Poekie op zoek naar een nieuw baasje dat hem wil verwennen!

Meer info over Poekie vind je hier!

Negan en Coach Feratu

Dubbel (on)geluk: Negan en Coach Feratu zitten samen in het asiel. Negan en Coach Feratu kunnen wel een beetje geluk gebruiken, want ze wachten al sinds november vorig jaar op een nieuw mandje. Dat lijkt goed te komen, want de status staat momenteel op ‘gereserveerd’. Nu hopen dat dit doorgaat!

Meer info over Negan en Coach Feratu vind je hier!

Alexia

Een koninklijke naam voor een dame met prinsessengedrag: Alexia is een poes met een handleiding. Wie op zoek is naar een echte knuffelkat heeft aan Alexia geen goede, maar wie houdt van een dame met een eigen willetje zit bij haar helemaal goed!

Meer info over Alexia vind je hier!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Dieren

adv.