Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Konijn Talk zoekt een meisje om oud mee te worden

Door Juliette Schmitt 26 maart 2020

Deze knappe vent heet Talk. Een enthousiast mannetje, dat sinds 1 maart 2020 in het Amersfoortse dierenasiel zit. Talk is inmiddels gecastreerd en ingeënt, en nu is hij alleen nog op zoek naar de liefde van zijn leven.

Hoe oud Talk precies is, kunnen ze in het Amersfoortse dierenasiel niet zeggen. Geschat wordt dat hij in oktober of in november 2019 is geboren. Helaas werd Talk achtergelaten in een park en sindsdien is hij in de opvang terecht gekomen.

Tekst loopt door onder de foto 

Enthousiast

Talk is een erg enthousiast ventje. In het asiel vindt hij mensen soms nog wel een beetje spannend, maar meestal wint zijn nieuwsgierigheid het van de angst. Dan komt Talk uit zichzelf op je af.

De schattige Talk zoekt dus nog een vriendin en wie weet kan jij daarmee helpen. Heb jij thuis een vrouwtjeskonijn en denk je dat de twee een mooie match zijn? Stuur dan een foto van jouw huidige konijnenverblijf naar [email protected] en wie weet kan Talk dan straks speeddaten met jouw konijn. Leve de liefde in de lente!

Bellen en mailen

De herplaatsing van dieren uit het Amersfoortse dierenasiel gaat tijdens de coronacrisis gewoon door. Wel houdt het hele dierenbeschermingscentrum zich aan strikte voorschriften en regels. Het dierenbeschermingscentrum laat het volgende via de website weten:

“Onze dierenopvangcentra zijn gesloten voor publiek. Bezoek is alleen mogelijk op afspraak. Een spontaan bezoek is dus helaas niet mogelijk. Reeds gemaakte afspraken gaan wel door. Wil je een dier adopteren, dan kan dat nog steeds. Kijk eerst op onze asieldierenwebsite ikzoekbaas.nl en bel of mail bij belangstelling met het asiel om de mogelijkheden te bespreken. Voor opvangcentra waar ook pension wordt aangeboden geldt dat bestaande afspraken doorgaan. Er worden alleen tijdelijk geen nieuwe logés aangenomen.”


Meer over Dierenbeschermingscentrum Amersfoort ontdekken?

Dierenbeschermingscentrum Amersfoort dierenopvang

Vandaag gesloten

Loes van Overeemlaan 8, Amersfoort

Bekijk meer:dierenopvang

Lees meer: 

Mag Sam straks met jou komen knuffelen?

We schreven al eerder een stukje over kat Sam en mochten toen al snel het blije nieuws delen dat hij...

Vriendinnetjes Pientje en Valerie zoeken een nieuw huisje

Knuffelfanaat Walker zoekt een nieuwe baas

Konijn Orbit zoekt een vriendje

Meer over

Dieren

adv.