Ik zoek baas: 7 x de leukste dieren in het asiel in Amersfoort

Door Annemarie Degens 22 mei 2019

Hoe gezellig is het om een diertje in huis te hebben? Of het nu een lieve lobbes van een hond is, een drukke hamster die rondjes rent in zijn rad of een knus spinnende kat op schoot, een dier maakt je huis meer thuis. Nou kan je natuurlijk een puppy of kitten uit een nestje halen, maar er zijn ook genoeg lieverds in het asiel in Amersfoort die wachten op een nieuwe baas om trouw aan te zijn.

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Diesel

Zijn grijze snoet verraad dat Diesel niet de jongste meer is, maar achter de geraniums zitten is hij nog lang niet klaar voor. Diesel is bijna tien jaar oud, maar hij is nog een kwieke vent die er graag met je op uit gaat. Hij is niet de makkelijkste, kan niet bij andere honden of katten, maar wel een enorme lieverd die een huisje voor zijn oude dag verdient.

Neem jij Diesel in huis? Meer informatie vind je hier.

Marley

Na bijna een jaar in het asiel te hebben verbleven, vond Marley eindelijk een nieuw thuis. Helaas kreeg haar eigenaar een andere baan, waardoor er weinig tijd meer voor haar was. En dat terwijl ze de grootste knuffelkont van de opvang is!

Wil jij elke dag met Marley knuffelen? Meer info vind je hier.

Bob en Bonnie

Bob en Bonnie zijn samen binnen gebracht wegens allergie. Bob is een forse, wit-beige vent. Hij is een teddy widder, daardoor heeft hij een langharige vacht. Bonnie is lieve grijs-beige dame. Dit leuke koppel zoekt een fijn huis met veel ruimte!

Wil jij een leuk konijnenkoppel adopteren? Meer info vind je hier.

Willem

We geven toe: stiekem zouden we Willem zelf wel willen adopteren. Hij ziet eruit als een levend knuffeldier! Willem had bij binnenkomst wat problemen met zijn rechter oog, omdat dit niet meer kon genezen is zijn oog dan ook verwijderd. Het is belangrijk dat Willem zijn nieuwe eigenaren hier rekening mee houden.

Heb jij wel één oogje op Willem? Meer info vind je hier.

Herrie

We vallen maar gelijk met de deur in huis: ja, Herrie doet zijn naam eer aan. Deze knappe, witte man is namelijk stokdoof. Hierdoor kunnen de meest schattige slapende kattenfoto’s gemaakt worden en hoef je er nooit bang voor te zijn dat je je muziek te hard hebt staan. Maar ja, de keerzijde is wel dat Herrie zichzelf dus ook niet hoort en er toch wel heel zeker van wil zijn dat je hem wel hoort…

Hou jij wel van wat volume om je heen? Lees hier meer over Herrie.

Liz

Is ze geen plaatje? Liz zit samen met haar vriendin Lulu in het asiel en de dames zijn ook alleen als koppel te adopteren. Het zijn echter niet de makkelijkste vrouwen: de 6 jarige Liz en de 4 jarige Lulu zijn extreem bang en zitten overdag altijd verstopt op veilige verstopplekjes.

Hou jij wel van een uitdaging? Adopteer Liz en Lulu hier.

Maak kennis met Bart Smit, Blokker, Bruna & Hema. Vier degoes met wel heel bijzondere namen die sinds een half jaartje bij het dierenasiel verblijven. Alle heren zijn erg actief, nieuwsgierig en als je ze rustig benaderd kan je ze af en toe een aai over de bol geven. Degoes zijn echte troepmakers en vinden het geweldig om de hele dag te rennen, knagen en dingen te verplaatsen.

Geef jij deze rommelkonten een nieuw thuis? Meer info vind je hier.

Meer dieren in Amersfoort!

biggetjes geboren in de dierentuin

Knortastisch: er zijn biggetjes geboren in de dierentuin

Ja hoor, het is echt lente. Waren eerst de schapen aan de beurt, nu is varken Lize bevallen. Zij en ...

Lieeef! Er zijn lammetjes geboren in DierenPark Amersfoort

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Dieren

adv.