Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Henk en Bets zijn op zoek naar een ren om samen in oud te worden

Door Juliette Schmitt 13 mei 2020

Deze twee schatjes heten Bets en Henk en samen vormen zij een superleuk konijnenkoppeltje. Henk en Bets zijn een beetje de Bonnie en Clyde van de konijnenwereld; daarom zijn ze sámen op zoek naar een nieuw huisje. Het liefst met een groot konijnenverblijf, zodat ze samen oud kunnen worden.

Henk en Bets zitten in het Amersfoortse dierenasiel, omdat de vorige baas van de twee langoren allergisch voor konijnen bleek te zijn. Beide konijnen zijn lief, actief en nieuwsgierig. Naast deze leuke karaktereigenschappen zijn ze ook nog eens dol op eten! Komt goed uit, want met geduld en en lekker hapje kun jij de liefde van dit stel voor je winnen.

Spannende tijden

Een aai over hun bol vinden Bets en Henk nog wel een beetje spannend. Jij moet als nieuwe eigenaar dan ook wel een beetje geduld hebben voordat je ze uitgebreid kunt knuffelen. De verzorgers van Bets en Henk weten namelijk zeker dat de twee, met een beetje geduld, super tamme konijnen worden.

Het Amersfoortse asiel zoekt voor dit lieftallige konijnenpaar een zorgzaam baasje, met een konijnenren waar ze samen oud kunnen worden. Kijk jij nu al uit naar de komst van Bets en Henk? Wacht dan niet te lang en stuur een mailtje met een foto van jouw konijnenverblijf naar het Amersfoortse dierenasiel en wie weet wonen deze twee tortelduifjes binnenkort bij jou!


Meer over Dierenbeschermingscentrum Amersfoort ontdekken?

Dierenbeschermingscentrum Amersfoort dierenopvang

Vandaag gesloten

Loes van Overeemlaan 8, Amersfoort

Bekijk meer:dierenopvang

Verder lezen:

Pechvogel Billy zoekt baasje

Dit is Billy, die het helaas niet heeft getroffen met woonadressen in de afgelopen jaren. Hij is pas...

Bizar: kat Frits na 2,5 jaar herenigd met baasje Jorit (29)

Lief! 4 x deze donzige konijnen en knagers zoeken een nieuw maatje

6 x deze honden wachten op een baasje in Amersfoort

Meer over

Dieren

adv.