Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Werken om de hoek: 5 x leuke vacatures in Amersfoort

Door Juliette Schmitt 24 mei 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Amersfoort op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Vrachtwagenchauffeur koeltransport

Wil jij dagelijks voor de grootste fastfoodketens en tankstations van Nederland aan de slag? Ben jij in het bezit van een rijbewijs CE met geldige code 95? Dan heeft HAVI een superleuke baan voor jou als koeltransportvrachtwagenchauffeur. Benieuwd wat je zoal gaat meemaken tijden jouw werkdagen? Check snel de vacature hieronder.

Vervuld

Vrachtwagenchauffeur koeltransport

Fulltime - Geplaatst op 24 mei 2020

Kwartiermaker Chief Information Officer

Heb jij ervaring met het managen van complexe organisatie- en ontwikkelingsprocessen? Ben jij een ervaren verandermanager met relevante werkervaring? Dan is deze job jou op het lijf geschreven. Lees snel verder of jij aan alle functie-eisen voldoet en wie weet haal jij binnenkort een leuke klus binnen voor minimaal 32 uur in de week!

Vervuld

Kwartiermaker Chief Information Officer

Fulltime/parttime - Geplaatst op 24 mei 2020

Verkoper gezocht

Zoek jij een baan waarin jij jouw commerciële talenten kunt laten zien? Ga jij het liefst voor keiharde sales? Wil jij een lekker salaris mét bonussen? Ja, ja en ja? Solliciteer dan als commercieel medewerker voor Budget Thuis Amersfoort.

Vervuld

Verkoper gezocht

Parttime - Geplaatst op 24 mei 2020

Servicetechnicus

Ben jij een kei in het oplossen van storingen aan complexe installaties? Kan jij een goede diagnose stellen én de storing oplossen? Ben je ook nog eens multidisciplinair inzetbaar en vind je het zowel leuk om zelfstandig als met collega’s te werken? Dan is dit misschien wel jouw droombaan!

Servicetechnicus E/W

Fulltime - Geplaatst op 24 mei 2020

Belader

Ben je graag buiten aan het werk? Dan word jij misschien wel blij van een baan bij ROVA Amersfoort. Je rijdt mee met een chauffeur van de ROVA en zorgt er aan het einde van de dag voor dat alle kliko’s op jouw route geleegd zijn.

Vervuld

Belader

Parttime - Geplaatst op 24 mei 2020

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.