Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Werken om de hoek: 5 x leuke vacatures in Amersfoort

Door Juliette Schmitt 5 juli 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Amersfoort op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Klantenservice medewerker Handwerk.nl

Ben jij helemaal gek van haken of borduren. Lijkt het je erg leuk om klanten te adviseren en hen te woord te staan. Ben je daarnaast ook nog eens woonachtig in de omgeving van Amersfoort of Nijkerk? Dan kan dit wel eens jouw nieuwe droombaan zijn. Klik snel verder om te solliciteren.

Klantenservice medewerker Handwerk.nl

Fulltime - Geplaatst op 05 jul 2020

Vakantiebaan autowasstraat

Heb jij momenteel vakantie en kun je wel een extra zakcentje gebruiken? Misschien is deze baan bij de wasstraat in Amersfoort wel iets voor jou. Samen met je collega’s zorg je dat de binnenkant van de auto van de klant helemaal schoon is. Je werkt in een gezellig en gemotiveerd team samen voeren jullie het schoonmaakwerk uit. Van het stofzuigen van de automatten tot het schoonmaken van het dashboard en het zemen van de ramen: het kan straks allemaal in jouw takenpakket passen!

Vakantiebaan autowasstraat

Fulltime - Geplaatst op 05 jul 2020

Secretaresse

Voor een middelgroot advocatenkantoor in hartje Amersfoort is Cooster Professionals op zoek naar een allorund parttime Secretaresse.  In deze functie vorm je een belangrijke schakel tussen cliënt en advocaat waarbij je als spin in het web fungeert voor twee of drie advocaten. Vanaf het eerste contact met cliënten tot en met de afronding ben je bij een dossier betrokken. Lijkt dat jou reuze interessant? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!

Vervuld

Secretaresse Parttime [24-32 uur]

Parttime - Geplaatst op 05 jul 2020

Productiemedewerker food

De fabriek waar je in deze functie komt te werken maakt en verpakt voedingsmiddelen. Als productiemedewerker ben je dagelijks bezig met het produceren van meel tot deeg en het verpakken van diverse deegwaren. In deze functie voor je verschillende werkzaamheden uit, zoals het instellen van machines, het reinigen van de machines, het schoonhouden van je werkplek en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Lijkt dit jou wel wat? Lees dan snel verder of jij aan de functie-eisen voldoet.

Productiemedewerker food

Fulltime - Geplaatst op 05 jul 2020

Online indebuurt redacteur regio Utrecht

Als nieuwsjunk bij indebuurt houd je er van om te ‘knallen’. Je levert snel en kwalitatief werk af. Je maakt goede verhalen en doet je uiterste best om artikelen bij de lokale lezers te krijgen. Omdat we met indebuurt gaan uitbreiden, zoeken we een online redacteur die de regio rondom Utrecht van binnen en buiten kent. Iets voor jou? Klik snel door naar de volledige vacature!

Online redacteur indebuurt regio Utrecht

Als nieuwsjunk bij indebuurt houd je er van om te ‘knallen’. Je levert snel en kwalitatief werk af. ...

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.