Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Werken dicht bij huis! 5 x vacatures in Amersfoort

Door Juliette Schmitt 19 januari 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Amersfoort op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Kwaliteitsmedewerker Nedasco

Heb jij continu aandacht voor kwaliteit, een goede kijk op processen en streef je altijd naar verbetering? Ga je graag met mensen om en krijg je ze makkelijk mee in veranderingen? Dan ben jij misschien de Kwaliteitsmedewerker die Nedasco zoekt!

Kwaliteitsmedewerker

Fulltime/parttime - Geplaatst op 19 jan 2020

Marketing medewerker bij Vanmac

Om het team te versterken zoekt Vanmac een zelfstandige en professionele collega met een positieve werkmentaliteit. Als jij  uitblinkt in organiseren, problemen oplossen, improviseren, schakelen en coördineren dan ziet Vanmac misschien wel iets in jou! Vanmac gelooft in de kracht van zelfsturende teams waardoor je in deze functie veel vrijheid hebt.

Marketing medewerker in Amersfoort

Fulltime/parttime - Geplaatst op 19 jan 2020

Fietskoerier AH Online, Amersfoort

Het centrum van Amersfoort kent binnenkort geen geheimen meer voor jou. Op een elektrische bakfiets bezorg jij kriskras door het centrum de boodschappen van particulieren en bedrijven. Zo kom je op de mooiste plekjes in Amersfoort!

Fietskoerier AH Online, Amersfoort

Fulltime - Geplaatst op 19 jan 2020

Senior Medewerker Facilitair bij Ska

Je bent binnen het team van Ska het eerste aanspreekpunt voor alle vragen over facilitaire diensten. Het ene moment ben je druk bezig om de meldingen te verwerken die in Facilitor binnenkomen. Het andere moment rijd je in een toffe Ska auto langs één van onze 42 kindcentra in de omgeving van Amersfoort, Nijkerk, Leusden en Utrecht.

Sr Medewerker Facilitair

Fulltime/parttime - Geplaatst op 19 jan 2020

Administratief Juridisch Medewerker

Ben jij analytisch en werk je nauwkeurig en zorgvuldig? Voel jij je betrokken bij de werkzaamheden van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed? Ga dan snel werken als Medewerker Wettelijke Taken! In deze functie ga je aanvragen beoordelen, beschikkingen en brieven opstellen, en eindcontroles uitvoeren. Vind jij dit een toffe uitdaging? Solliciteer dan snel!

Administratief Juridisch Medewerker

Fulltime/parttime - Geplaatst op 19 jan 2020

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.