Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Werken dicht bij huis! 5 x vacatures in Amersfoort

Door Juliette Schmitt 16 februari 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Amersfoort op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Tres Tapas Amersfoort zoekt personeel

Voor de nieuwe vestiging aan de Stadsring zoekt Tres Tapas fulltime en parttime medewerkers voor in de bediening. Daarnaast zoeken zij een smaakmakende keukenmedewerker. Iets voor jou? Stuur snel je cv en motivatiebrief!

Tres Tapas Amersfoort zoekt personeel

Fulltime/parttime - Geplaatst op 16 feb 2020

De ideale weekendbaan! Verkoopmedewerker Testdagen bij Babboe

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in het weekend waarbij je flexibel kunt werken bij een jong en sterk A-merk? Vind jij het leuk om onze doelgroep kennis te laten maken met de bakfietsen van Babboe? Grijp dan nu je kans!

De ideale weekend baan! Verkoopmedewerker Testdagen bij Babboe

Parttime - Geplaatst op 16 feb 2020

Verkoopmedewerker DISTRIKT Amersfoort 32-38 uur per week

Laat jij je inspireren door fashion? Laat jij door middel van kleding je persoonlijkheid en je karakter zien? Wil je onderdeel zijn van een nieuw team in een splinternieuwe winkel?

VERKOOPMEDEWERKER DISTRIKT AMERSFOORT 32-38 UUR PER WEEK

Fulltime/parttime - Geplaatst op 16 feb 2020

Adviseur Verkeer en Vervoer Gemeente Amersfoort

Wil jij integraal meewerken aan de ontwikkeling van Amersfoort? Samen met je directe collega’s zorg je voor verkeerskundige input voor de Gemeente Amersfoort. Als verkeerskundige heb je een paar wijken onder je hoede. Voor de bewoners ben jij het eerste aanspreekpunt voor verkeerskundige zaken. Jij zorgt voor inbreng bij projecten die in jouw wijken spelen. Je bent hierbij een deskundige en prettige gesprekspartner voor inwoners, collega’s en planontwikkelaars. Iets voor jou? Bekijk dan snel de volledige vacature!

vraag aan de gemeente

Adviseur Verkeer en Vervoer Gemeente Amersfoort

Fulltime - Geplaatst op 16 feb 2020

Klinisch Psycholoog Stemming en Angststoornissen Amersfoort GGZ Centraal

Ben jij klinisch psycholoog en daarnaast (senior)schematherapeut? Dan verwelkomt deze polikliniek jou heel graag in het specialistische en steeds groeiende behandelprogramma!

Binnen de polikliniek geef je ambulante en deeltijd behandelingen. Denk daarbij aan schematherapie, cognitieve gedragstherapie, IPT en EMDR. Iets voor jou? Bekijk dan snel de volledige vacature.

Klinisch Psycholoog Stemming en Angststoornissen Amersfoort

Fulltime/parttime - Geplaatst op 16 feb 2020

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.