Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Word jij de nieuwe collega van Marije en Stephanie?

Aangeboden door HOF1516. 3 maart 2020

Heb jij de ambitie om een van de beste cocktailshakers van Amersfoort te worden? Of vind je het heerlijk om gasten tijdens de lunch helemaal in de watten te leggen? Misschien ben jij wel een echte nachtbraker en vind je het geweldig om tot in de kleine uurtjes achter de bar te staan. Goed nieuws voor jou, want HOF 1516 is op zoek naar de leukste horecamedewerkers van Amersfoort! 

“Het is ontzettend leuk om hier te werken, omdat geen dag hetzelfde is. Er komen hier allerlei soorten gasten; van kinderen die met hun ouders meekomen, tot 80-jarigen die gezellig komen lunchen. En dan hebben we natuurlijk nog het stappubliek, dat op zaterdagavond lekker komt dansen. Dat maakt het werk ontzettend divers”, vertelt de manager van HOF 1516, Marije Bloemink.

Tekst loopt door onder de foto

Enthousiaste allrounders

“We zijn op zoek naar allround horecamedewerkers, die het leuk vinden om veel verschillende dingen te leren en te doen. De ene dag bereid je lunchgerechten in de keuken en de andere dag shake je tijdens de Hof Borrel lekkere cocktails”, zegt manager Stephanie. “We zoeken mensen voor tijdens de lunch, maar ook voor in de weekenden, de avonden en nachten”, legt Stephanie uit.

Tekst loopt door onder de foto

Gezellige collega’s

“Je werkt altijd met drie of vier mensen op een shift. Stuk voor stuk gezellige, hardwerkende en leuke collega’s. We proberen het personeel zo op te leiden dat ze alles kunnen oppakken binnen HOF 1516. Tijdens het werk leer je dan ook alles over het bedrijf, dus niet alleen hoe het is om ’s nachts achter de bar te staan”, vertelt Marije. “We geven je ook de mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen”, legt Stephanie uit.

De leukste diensten

“Ik vind het zelf heel erg leuk om op zaterdagmiddag te werken. Dan is er ook markt hier op de Hof en lopen er van allerlei mensen binnen voor een hapje en een drankje. In het weekend is het hier heel gezellig. Als je dienst erop zit, drinken we nog een drankje met elkaar, of eten we gezamenlijk”, vertelt Marije.

“Op zaterdag overdag bedien je tijdens de lunch en later in de middag verzorg je de borrels. We proberen altijd leuke dingen met elkaar te doen en gaan ook geregeld met elkaar op stap”, vertelt Stephanie. “De zaterdagavond is eigenlijk stappen en werken in een. De avond werken is namelijk echt een feestje”, vertelt Stephanie. “Maar je moet wel écht een verantwoordelijkheidsgevoel hebben en hard kunnen werken. Je moet een serieuze instelling hebben”, vult Marije aan.

Een mooie mix

Zie jij het wel zitten om gastvrij te zijn voor een gemengd publiek? Lijkt het je leuk om verschillende facetten van de horeca onder de knie te krijgen, zoals het shaken van een perfecte Pornstar Martini of een goed geslaagde Mojito? Ben je er klaar voor om hard te werken, maar ook veel lol te hebben? En dat allemaal op een van de fijnste (werk)plekken in Amersfoort? Stuur dan snel je cv en motivatie op naar [email protected] en wie weet ben jij binnenkort wel het visitekaartje van een van de leukste horecazaken in Amersfoort.


Meer over HOF1516. ontdekken?

HOF1516. cafés

Gesloten10:00 - 04:00

Hof 15-16, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

adv.