Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vacatures in Amersfoort: deze 5 werkgevers zijn op zoek naar jou!

Door Patrick Boone 18 oktober 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Amersfoort op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Junior Timmerman Onderhoud

Dit onderhoudsbedrijf dat werkt voor woningbouwcorporaties is op zoek naar een junior timmerman. Denk aan woningverbetering (keuken, badkamer, toilet), mutatieonderhoud, onderhoud bij brandschade, reparatieverzoeken of bijvoorbeeld de woning aanpassen i.v.m. veiligheid of om medische redenen. Jij komt terecht in een innovatieve, afwisselende werkomgeving. Bovendien bieden wij onze werknemers ruime studiefaciliteiten en andere ontwikkelingsmogelijkheden.

Meer weten? Klik op de onderstaande link.

Junior Timmerman Onderhoud | Woningen | 1.900 – 2.600

Fulltime/parttime - Geplaatst op 18 okt 2020

Projectleider meet- en regeltechniek

Bij deze baan ga je werken voor een internationaal leidende speler op het gebied van beheersystemen voor gebouwen. Door onze innovatieve aanpak en creatieve oplossingen blijven ze vooruit lopen op de technologie. Binnen de onderneming heerst een positieve sfeer. Iedereen heeft passie voor zijn vak en draagt dit uit naar de anderen. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in een stimulerende werkomgeving? Dan is dit de veelzijdige organisatie waar je naar op zoek bent.

Reageren op deze baan kan tot en met 10 januari. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.

Projectleider Meettechniek Regeltechniek | Visio 2000 of AutoCad | 3.000 – 5.000

Fulltime/parttime - Geplaatst op 18 okt 2020

Teamleider Bron- contactonderzoek

Wil jij graag meehelpen om het coronavirus te bestrijden? Heb jij ervaring als teamleider of coach en wil jij graag een team van ongeveer 20 (nieuwe) collega’s begeleiden? Heb jij een medische achtergrond, ben je per direct op zoek naar een job en woonachtig in de regio van Amersfoort? Voor de afdeling bron- en contactonderzoek is Olympia uitzendbureau op zoek naar een teamleider.

Het gaat om  een fulltime vacature. Reageren op deze baan kan tot en met 12 december. Klik op de onderstaande link voor meer info.

Teamleider Bron- contactonderzoek

Fulltime - Geplaatst op 18 okt 2020

Administratief medewerker

Wil jij aan de slag als Administratief medewerker bij ABN AMRO? Je gaat administratieve werkzaamheden uitvoeren in een project binnen Team Stap. Je zoekt en controleert data in diverse bronnen en zorgt dat de administratie in de systemen van ABN AMRO correct is weergegeven. Je ondersteunt de hypotheekacceptanten bij de uitvoer van hun dagelijks werk. Het werk kent een repeterend karakter, maar is interessant omdat het verschillende taken en processen betreft. Je kunt je takenpakket dus uitbreiden en jezelf blijven ontwikkelen. Daarnaast maak je deel uit van een enthousiaste en hechte groep medewerkers, werk je aan een mooi cv en je kan intussen via Randstad verder opgeleid worden voor de financiële branche als je daar interesse in hebt.

Reageren op deze baan kan tot en met 6 december. Klik op de link hieronder voor meer informatie!

Administratief medewerker

Parttime - Geplaatst op 18 okt 2020

Bron- en contactonderzoek medewerker

Wil jij van betekenis zijn bij het onder controle houden van corona? Zoek jij een zelfstandige baan waarbij je op den duur deels vanuit kantoor en deels vanuit huis zou kunnen werken? Heb jij empathisch vermogen, sta jij graag voor mensen klaar en ga jij tot het uiterste om alle details naar boven te krijgen? Olympia uitzendbureau is op zoek naar medewerkers die zich willen inzetten tegen de corona epidemie in de functie van medewerker bron- en contactonderzoek.

Reageren op deze baan kan tot en met 11 december. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.

Bron- contactonderzoek medewerker

Fulltime - Geplaatst op 18 okt 2020

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.