Toffe baan: Dennis werkt bij dit gezellige familiebedrijf in Amersfoort en zoekt een collega

Aangeboden door Electro World Drieenhuizen Amersfoort

Dennis in de winkel Foto: Electro World Drieënhuizen

Bellen je vrienden en familie jou als eerste, wanneer er nieuwe apparaten moeten worden geïnstalleerd? Zoek jij toevallig ook nog een leuke, afwisselende baan waarbij je elke dag op pad mag? Solliciteer bij Electro World Drieënhuizen als technisch bezorger! Dennis Magdelijns (36) werkt al sinds 2004 bij dit familiebedrijf en vertelt waarom dat zo leuk is.

De elektronicawinkel aan de Leusderweg werd in 1970 opgericht door Joop Drieënhuizen. Zijn zoon Evert en broer Gert stapten later in en inmiddels runt kleinzoon Tim de zaak met zijn vader Evert. Het bedrijf heeft tien medewerkers waarvan er een paar in de winkel staan. Daarnaast zijn er bezorgers die de apparaten bezorgen èn installeren bij klanten aan huis. Voor die functie is Electro World op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij dat?

Lees verder onder de foto >

Foto: Electro World Drieënhuizen

De beste service

Electro World is gespecialiseerd in witgoed èn ze weten er alles van beeld en geluid. “Klanten waarderen ons omdat we goed naar ze luisteren, we geven advies op maat en zijn eerlijk over onze producten”, legt Dennis uit. “Daarnaast is bij ons aftersales erg belangrijk. Wanneer er iets niet goed mocht zijn komen we meteen langs om een apparaat op te halen, of om het probleem ter plekke te verhelpen. De beste service staat bovenaan onze agenda.”

Ervaring is geen vereiste

Dennis begon in 2004 als stagiair bij Electro World. “Ik deed destijds een verkoopopleiding”, zegt hij. “Ik werd bijrijder en bezorger. Ik moest alles nog leren uiteraard, maar al doende leer je snel. Je bent altijd met een ervaren collega op pad, dus apparaten installeren had ik snel onder de knie. Technische ervaring is dan ook geen vereiste voor deze functie, maar wel handig. Je moet het vooral leuk vinden om te doen, net als gezellig een praatje maken met mensen. Dat maakt het juist extra leuk.”

Lees verder onder de foto >

Foto: Electro World Drieënhuizen

Afwisselende baan

“Het leuke van deze baan is de afwisseling”, gaat Dennis verder. “Elke klant is anders, dus elke situatie is totaal verschillend. Je vertrekt ’s ochtends om negen uur vanaf de winkel en gaat samen met je collega op naar de klanten om wasmachines, koelkasten en televisies te bezorgen en aan te sluiten. Heel leuk!”

Eén team

“Je zit dagelijks met dezelfde collega in de bus”, zegt hij. “Omdat we in totaal maar met zo weinig mensen zijn, leer je ook snel alle andere collega’s kennen. We zijn echt één team met zijn allen en iedereen is bereid om te helpen of bij te springen als dat nodig is. Met zijn allen lunchen lukt meestal niet, maar we sluiten wel altijd samen de dag af. Op vrijdag drinken we daar ook vaak gezellig een biertje bij.”

Lees verder onder de foto’s >

Ruimte voor ambitie

Inmiddels is Dennis alweer heel wat jaren verantwoordelijk voor de winkel als verkoper bij Electro World. “De verkoop heeft mij vanaf het begin al meer getrokken, hoewel ik als bezorger ook een geweldige tijd heb gehad. Ik kon vrij snel doorgroeien. Dat is natuurlijk best bijzonder in een bedrijf dat zo klein is als dit. Er is veel ruimte voor ambitie en voor ideeën. Evert en Tim luisteren naar je. Ik kan me geen betere bazen wensen.”

Vrouwen zijn welkom

Momenteel werken er alleen mannen bij Electro World. “Dat is toeval”, zegt Dennis. “Vrouwen zijn net zo welkom. Het is vooral belangrijk dat het werk je aantrekt, dat je het leuk vindt om veel onderweg te zijn èn dat je er je hand niet voor omdraait om met wasmachines en koelkasten te sjouwen.”

“Met kerst is er een borrel en in de zomer barbecueën we met zijn allen”, zegt Dennis. “Tel daar de lol die je tijdens werktijd hebt met collega’s bij op en de ervaring die je in korte tijd kunt opdoen en voilá: de ideale baan!”

Iets voor jou?

Zie jij jezelf hier werken? Check de vacature en solliciteer vandaag nog. Wie weet maak jij dan binnenkort deel uit van het gezellige Electro World team!

Meer in deze categorie

Werken

Ga naar “Werk! indebuurt zoekt per direct freelance online redacteuren”

Werk! indebuurt zoekt per direct freelance online redacteuren

Ga naar “Cindy combineert haar hobby met haar werk: ‘Het is hier net een familie’”

Cindy combineert haar hobby met haar werk: ‘Het is hier net een familie’

Aangeboden door Van Wiefferen

Ga naar “Werk! indebuurt zoekt freelance bureauredacteuren”

Werk! indebuurt zoekt freelance bureauredacteuren

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99”

Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99

 • Geldig t/m 31 december 2022
Ga naar “Hollandse aardappelen van € 3,69 voor € 1,89”

Hollandse aardappelen van € 3,69 voor € 1,89

 • Geldig t/m 4 oktober 2022
Ga naar “Huispak met legging M t/m XXL € 19,99”

Huispak met legging M t/m XXL € 19,99

 • Geldig t/m 9 oktober 2022
Ga naar “Del Monte bananen van € 1,19 voor € 0,99”

Del Monte bananen van € 1,19 voor € 0,99

 • Geldig t/m 4 oktober 2022
Ga naar “Huispak M t/m XXL € 19,99”

Huispak M t/m XXL € 19,99

 • Geldig t/m 9 oktober 2022

Agenda

Ga naar “Art of Lines – Flint x KOSMIK”

Art of Lines – Flint x KOSMIK

 • Flint Amersfoort
 • 15 oktober 2022
Art of linesArt of lines

Topper

Ga naar “De Snuffelmarkt”

De Snuffelmarkt

 • Van 3 apr t/m 6 nov
Ga naar “De Seizoensstreekmarkten”

De Seizoensstreekmarkten

 • Winkels op Wielen
 • Van 26 mrt t/m 17 dec
Ga naar “Oktoberfest in Amersfoort”

Oktoberfest in Amersfoort

 • Van 7 okt t/m 8 okt
Ga naar “Halloween in Amersfoort”

Halloween in Amersfoort

 • Van 27 okt t/m 30 okt
Halloweenstemming