Lekker dichtbij: 5 x de leukste vacatures in Amersfoort

Door Roeliene Bos 13 januari 2019

Je zou iedere dag maar een uur moeten reizen naar je werk… Als je in Amersfoort woont, is dat helemaal niet nodig, want de stad puilt uit van de leuke banen. We hebben de tofste vacatures van het moment voor je op een rijtje gezet. Zit er niks voor je bij? Bekijk dan dit overzicht met nóg meer vacatures in Amersfoort.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

In de bediening

Wil je de horeca in? Dan heeft Jackie Brown de baan voor jou, want ze zijn op zoek naar bedieningsmedewerkers.

Bedieningsmedewerkers gezocht

Jackie Brown
Fulltime_parttime - Geplaatst op 13 jan 2019

Vrijwillige begeleiders voor educatieve kinderfeestjes

Ben je dol op dieren maar ook op kinderen? En wil jij bijdragen aan een beter dierenwelzijn in de toekomst door kinderen meer te leren over dieren? Dan hebben we een leuke vacature voor jou. Het Dierenbeschermingscentrum Amersfoort is op zoek naar vrijwillige begeleiders voor educatieve kinderfeestjes.

Vrijwillige begeleiders voor educatieve kinderfeestjes

Dierenbeschermingscentrum Amersfoort
Vrijwilliger - Geplaatst op 13 jan 2019

Backoffice medewerker

Ben je organisatorisch sterk en flexibel? Ben jij een probleemoplosser en kun je snel schakelen? Een enthousiaste spin in het web die orde op zaken stelt? Dan is DE BANK op zoek naar een Backoffice kanjer zoals jij.

DE BANK

Backoffice Medewerker

DE BANK
Parttime - Geplaatst op 13 jan 2019

Boekhouder

Wil jij werken voor Kultlab, de drijvende kracht achter festivals als Into the Woods en Lepeltje Lepeltje? Dan is dit je kans! Jim Sebe, de boekhouder van Kultlab, is namelijk op zoek naar een vaste kracht. Jim Sebe is een jonge en ambitieuze boekhouder voor een groot aantal klanten, voornamelijk binnen de creatieve sector. Ze werken vanuit hun eigen kantoor in het hartje van Amersfoort, en bij klanten op locatie. Binnen dit snelgroeiende bedrijf kan jij de eerste vaste kracht worden.

Boekhouder

Kultlab
Fulltime - Geplaatst op 13 jan 2019

Bezorger witgoed

Alle verkochte apparatuur van wit- en bruingoed worden bij klanten van Electroworld Drieenhuizen thuis geïnstalleerd en uitgelegd. Ook inbouwapparaten, dus als je ervaring hebt met inbouwapparatuur installeren zou dat geweldig zijn.

Topper

Bezorger en installateur witgoedapparaten

Radio Drieënhuizen – Electro World
Fulltime - Geplaatst op 13 jan 2019
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.