Gouden kans: op deze toffe horecabaan wil je solliciteren!

Aangeboden door Biercafé De Dikke Koning 12 maart 2019

Toe aan je volgende stap in de horeca? Dan moet je zeker even verder lezen! De Dikke Koning aan de Appelmarkt is op zoek naar een speciaalbierliefhebber die volledig zelfstandig de zaak kan runnen als het nodig is. “Je mag meedenken over nieuwe biertjes en hebt contact met vertegenwoordigers. Je doet echt veel meer dan alleen bier tappen”, vertelt Robert. 

Het café schenkt meer dan driehonderd bieren, dus het is bittere noodzaak dat je weet waar je het over hebt. Het zal immers geregeld voorkomen dat een van de gasten advies wil over de bieren. “Het is natuurlijk fijn als je een gepassioneerd betoog kunt houden over onze nieuwe aanwinsten, daar worden we zelf ook blij van.” Ook als de kennis over zoveel bieren er nu nog niet is, dan zal het met passie, begeleiding en interesse om te leren heus wel goed komen. Voor je het weet ben je gegroeid tot een goede adviseur.

Kwaliteitsbieren

Het is een populair café, dus veel brouwers weten De Dikke Koning inmiddels te vinden. “Ze komen geregeld met een proefflesje aan met de vraag of dit bier op de kaart kan. Dat moet je onbevooroordeeld kunnen proeven. Ook als het niet je smaak is, moet je wel kunnen herkennen of het een kwaliteitsbier is.” Het café is recentelijk begonnen met het uitbrengen van een Bierkrant en Har en Robert hebben zich aangesloten bij Untappd, allemaal dingen waar jij mede-verantwoordelijk voor wordt. En is het wat drukker op het terras? Dan blijf jij rustig én glimlachen.

Festivals

De Dikke Koning is de enige kroeg aan de Appelmarkt, maar dat maakt het stekkie niet minder gezellig. Ze zijn op de verschillende festivals gewoon van de partij, zoals Dias Latinos en het Smartlappenfestival. “Dan zetten we lekker een barretje buiten en wordt het ontzettend druk. Op die dagen is het flink aanpoten, maar het is altijd supergezellig”, aldus Robert. “En natuurlijk sta je dan nooit in je uppie.”

Babbeltjes maken

Tussen al het werken door is het natuurlijk ook zaak om babbeltjes te maken met de vaste gasten, want die moeten zich wel thuis blijven voelen in het café. “Of met een nieuwe bezoeker natuurlijk, we vinden het heel belangrijk dat iedereen zich welkom voelt hier. En als onze nieuwe topper een radar heeft voor lege glazen, is dat natuurlijk ook mooi meegenomen.” Met andere woorden, ben jij die horecatijger in hart en nieren die graag een stapje extra zet? Check dan snel de vacature hieronder.

de dikke koning

Barman of -vrouw met passie voor speciaalbieren

Dit is een unieke kans om als horeca-professional mee te bouwen aan een reeds populair biercafé. Een...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Biercafé De Dikke Koning. Meer over Biercafé De Dikke Koning ontdekken?

Biercafé De Dikke Koning cafés

Nu gesloten13:00 - 19:00

Appelmarkt 18, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

adv.