Waarom je echt wil reageren op deze droombaan in de zorg

Aangeboden door HappyNurse Amersfoort 30 april 2019

Voor Odylle Hagenaars staat een ding buiten kijf: een happy nurse is een happy patiënt. Eerder dit jaar richtte ze een Amersfoortse tak op van HappyNurse, een zorgverlener die er alles aan doet om het werknemers zo goed mogelijk naar de zin te maken. 

Heb je de afgelopen tijd mensen op een fiets met een HappyNurse mandje zien rijden? Dat kan wel kloppen, want Odylle is in Amersfoort de zorgverlening van HappyNurse flink aan het uitbouwen. En daar heeft ze hulp bij nodig. Misschien wel het jouwe?

Veel vrijheid

“Het is heel belangrijk dat verpleegsters en verzorgenden plezier hebben in hun werk en dat ook houden”, vertelt Odylle. Daarom geven ze iedere HappyNurse zijn of haar eigen vaste patiënten en kunnen ze zelf indelen wanneer ze deze bezoeken. “Een voordeel van steeds dezelfde patiënten opzoeken, is dat je een betere band met ze krijgt en je je heel verantwoordelijk gaat voelen voor ze. En als je het idee hebt dat je de tijd die je per patiënt hebt beter kunt opknippen in twee bezoeken, bijvoorbeeld omdat meneer of mevrouw een beetje eenzaam is, dan mag dat gewoon.”

Happy thermometer

Het systeem achter HappyNurse werkt, aldus Odylle. “Mensen worden echt blij van hier werken. Er is onder negenhonderd werknemers door heel Nederland een enquête uitgevoerd en HappyNurses zijn 53 procent meer tevreden dan werknemers bij andere zorginstellingen.” Dat komt onder meer vanwege de doorgroeimogelijkheden en manieren om jezelf te ontwikkelen. “Je kunt een opleiding volgen en we hebben onze eigen online campus: HappyCampus. We willen zowel de patiënt als onze medewerkers maatwerk leveren.”

Goede opleiding

Natuurlijk ziet Odylle graag enthousiaste en ambitieuze medewerkers, maar een goed diploma is minstens zo belangrijk. “We werken alleen met verzorgenden en verpleegkundigen, omdat je ook met de zwaardere cliënten te maken krijgt. En het is belangrijk dat je graag bij een opbouwende organisatie komt werken, want we zijn nog volop aan het groeien.”

Met andere woorden, wil jij dolgraag een HappyNurse worden? Dan klik je op de onderstaande oranje button zodat je contact kunt opnemen met Odylle. 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door HappyNurse Amersfoort. Meer over HappyNurse Amersfoort ontdekken?

HappyNurse Amersfoort dienstverlening

Nu openHele dag

Stadsring 250, Amersfoort

Bekijk meer:dienstverlening

Odylle is een HappyNurse: ‘Ik wil iets betekenen voor de maatschappij’

Als zeventienjarige schreef Odylle Hagenaars zich in voor de verpleegopleiding in Rotterdam, een keu...

adv.