Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Amersfoortse bedrijven kunnen jouw hulp goed gebruiken

Door Juliette Schmitt 12 juli 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Amersfoort op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Medewerker bediening San Giorgio

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de bediening? Goed nieuws voor jou, want bij San Giorgio zijn ze op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Voor het Italiaanse restaurant is jouw motivatie belangrijker dan je ervaring. Ben jij vriendelijk en gastvrij en ben je op zoek naar een leuke nieuwe baan? Solliciteer dan direct!

Medewerker bediening San Giorgio

Fulltime/parttime - Geplaatst op 12 jul 2020

Meer over San Giorgio ontdekken?

San Giorgio restaurants en horeca

Geopend17:00 - 23:00

Krommestraat 44, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

Onderhoudsmonteur cv regio Amersfoort

Persoonlijke en technische ontwikkeling zijn bij Feenstra heel vanzelfsprekend. Daarom bieden ze je de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van servicemonteur cv. Dat doen ze door je zowel intern als extern op te leiden. Feenstra heeft een aantal gloednieuwe praktijkruimtes waar je kunt oefenen, testen en waar je fouten mag maken. Maar dat is niet alles! Je gaat de opleiding SEMi (Servicemonteur Installatietechniek) volgen. Natuurlijk haal jij je diploma! Klinkt dat als muziek in jouw oren? Wacht dan niet langer en solliciteer direct.

Vervuld

Onderhoudsmonteur CV regio Amersfoort

Fulltime - Geplaatst op 12 jul 2020

Accountmanager

Heb jij affiniteit met grond- weg- en waterbouw en weet jij veel van machines die in deze sector worden gebruikt? Ben jij een geboren adviseur, commercieel ingesteld en op zoek naar een nieuwe baan als Accountmanager? Lees dan snel verder!

Vervuld

Accountmanager

Fulltime - Geplaatst op 12 jul 2020

Monteur zonnepanelen Amersfoort

Als monteur zonnepanelen draag je jouw steentje bij aan een duurzamer Amersfoort. Je werkt elke dag samen in een klein team van monteurs. Samen bevestigen jullie zonnepanelen in Amersfoort. Heb je ervaring? Super mooi! Nog niet zo veel ervaring? Geen probleem! Dit bedrijf leidt je graag op.

Monteur Zonnepanelen Amersfoort

Fulltime/parttime - Geplaatst op 12 jul 2020

Medewerker debiteurenbeheer

Als Medewerker debiteurenbeheer ben jij het eerste aanspreekpunt voor particuliere klanten met vragen over betaalachterstanden. Op een empathische en heldere manier geef je inzichten in de mogelijkheden om betaalachterstanden op te lossen. Je werkt in deze functie in een team. Een goede samenwerking met de klant is ook heel belangrijk. Iets voor jou? Klik snel verder!

Vervuld

Medewerker Debiteurenbeheer

Fulltime/parttime - Geplaatst op 12 jul 2020

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.