Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dat wordt solliciteren: 5 x superleuke vacatures in Amersfoort

Door May-Anne Oltmans 21 juli 2019

Sommige mensen verhuizen naar de stad waar ze werken om geen forens meer te hoeven zijn. Keer het eens om en solliciteer op een baan bij jou in de stad! We zetten de leukste vacatures in Amersfoort voor je op een rijtje. Dat wordt solliciteren!

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Aan de slag bij Prénatal

Babywinkel Prénatal is op zoek naar versterking voor de klantenservice! Als Customer Care Representative beantwoord jij telefonisch en per e-mail alle binnenkomende vragen van aanstaande ouders over de producten van Prénatal. Iets voor jou? Hier lees je meer:

Customer Care Representative

Parttime - Geplaatst op 21 jul 2019

Versterking gezocht bij het Longfonds

Van het eerste idee tot de analyse van de eindresultaten: als communicatieadviseur campagnes ben je van A tot Z betrokken bij iedere campagne van het Longfonds. Daarnaast denk je mee over manieren om het merk Longfonds nog beter te positioneren. Bekijk hier de vacature:

meisje blij

Communicatieadviseur Campagnes

Fulltime/parttime - Geplaatst op 21 jul 2019

Werken bij Manfield

Vind jij het heerlijk om met mensen te werken én ben je commercieel ingesteld? Dan is een baan als verkoopmedewerker bij Manfield jou op het lijf geschreven! Binnen deze functie zorg je dat de winkel er continu tiptop uitziet en adviseer je klanten over de producten van Manfield. Mooi meegenomen: je krijgt personeelskorting!

Manfield

Verkoopmedewerker

Fulltime/parttime - Geplaatst op 21 jul 2019

Leuk: word evenementenbegeleider

De ene keer ga je mee op een tuktuk-tour, terwijl je de dag erna een groep begeleidt bij het spelen van ‘Ik hou van Holland’. Als evenementenbegeleider bij Evenementen Amersfoort is geen dag hetzelfde. Tijdens evenementen leg je uit wat de bedoeling is en zorg je dat de groep een onvergetelijke dag heeft. Iets voor jou? Solliciteren maar:

Evenementenmedewerker

Parttime - Geplaatst op 21 jul 2019

Toffe functie bij een uitzendbureau

Lijkt een leidinggevende functie in de uitzendbranche jou wel wat? Bof jij even, want je kunt nu aan de slag als vestigingsmanager bij Luba. Een heerlijk afwisselende baan waarbij je niet alleen leiding geeft aan je team, maar ook jaarplannen opstelt en zorgt voor nieuwe klanten. Check de vacature hier:

Vestigingsmanager

Fulltime - Geplaatst op 21 jul 2019
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.