Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Biermeester gezocht: 5 x werken in Amersfoort

Door api 22 november 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Amersfoort op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Bier- en barmeester bij Marktzicht Café Marktzicht

Bron: Facebook Café Marktzicht

Ben jij een tovenaar als het neerkomt op gastvrijheid en bierkennis? Bij Marktzicht zijn ze namelijk op zoek naar een bier- en barmeester. Het gaat om een fulltime vacature voor de horecaliefhebber die zijn of haar kennis en kunde kan uitdragen in het café. Reageren op deze baan kan tot en met 30 november.

Bier- en barmeester bij Marktzicht

Fulltime - Geplaatst op 22 nov 2020

Meer over Café Marktzicht ontdekken?

Café Marktzicht cafés

Gesloten11:00 - 02:00

Lieve Vrouwekerkhof 2, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

Winkelmedewerker

Uitzendbureau Timing is op zoek naar een winkelmedewerker voor een winkel in Amersfoort en Barneveld. Je verkoopt revalidatie- en zorghulpmiddelen. De artikelen die je verkoopt verschillen van klossen voor een bed tot po’s tot handige hulpmiddelen om mobieler te kunnen zijn in huis. Naast het leveren van deze middelen kunnen klanten in de winkel ook terecht voor advies. Kortom, een bedrijf dat mensen helpt! Wil jij aan de slag als Winkelmedewerker? Er is een parttime vacature.
Reageren op deze baan kan tot en met 14 januari.

Winkelmedewerker

Parttime - Geplaatst op 22 nov 2020

Medewerker Hypotheken

“Wat je nog niet weet, leren we je. En wat je nog niet bent, kun je bij ons worden”, schrijft Inventiv in de vacature. Als medewerker Early behandel je hypotheekachterstanden in de eerste 30 dagen na het ontstaan van de achterstand. In deze fase van het proces wordt door middel van persoonlijk telefonisch contact met de klant zoveel mogelijk informatie verkregen over de oorzaak van de achterstand. Wil jij aan de slag als medewerker hypotheken? Er is een parttime/fulltime vacature.
Reageren op deze baan kan tot en met 9 januari.

Medewerker Hypotheken

Fulltime/parttime - Geplaatst op 22 nov 2020

Inpakker

Wil jij aan de slag als inpakker? Voor een grote spil op de online markt van de bakfietsen, is dit uitzendbureau op zoek naar iemand die parttime wil helpen met het inpakken van producten. Het ontstaan van het bedrijf waar je komt te werken kwam door een groepje ouders die nét niet de juiste fiets konden vinden. Deze ouders zijn op zoek gegaan naar een oplossing voor het probleem. Nu zijn ze al een aantal jaar erg hard aan de weg aan het timmeren en gaan ze zelfs internationaal met hun bakfietsen!
Reageren op deze baan kan tot en met 15 januari.

Inpakker

Fulltime/parttime - Geplaatst op 22 nov 2020

Magazijnmedewerker

Wil jij aan de slag als Magazijnmedewerker? Je gaat via FID aan het werk bij de opdrachtgever, waar je orders verzameld en klaarmaakt voor verzending. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd en bij wederzijds goed bevallen is er de intentie tot een vast dienstverband. Reageren op deze baan kan tot en met 2 december.

Magazijnmedewerker

Fulltime/parttime - Geplaatst op 22 nov 2020

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.