Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x zulke leuke vacatures in Amersfoort dat je wel moet solliciteren

Door May-Anne Oltmans 9 juni 2019

Sommige mensen verhuizen naar de stad waar ze werken om geen forens meer te hoeven zijn. Je kunt het ook omkeren en solliciteren op beschikbare banen bij jou in de stad. Daar zitten in Amersfoort hele leuke bij! We zetten de leukste vacatures in Amersfoort voor je op een rijtje. Dat wordt solliciteren!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Say yes to the job bij Bruidmedia

Gek op alles wat met bruiloften te maken heeft én affiniteit met marketing? Dan is een baan bij Bruidmedia (uitgeverij van Bruid & Bruidegom Magazine) écht iets voor jou! Voor de vacature marketing & sales support medewerker zoekt Bruidmedia een creatieve marketeer die een bijdrage gaat leveren aan het commerciële succes van het bedrijf. Je checkt de vacature hier:

Marketing & Sales Support medewerker

Fulltime/parttime - Geplaatst op 09 jun 2019

Werken bij Bershka

Modewinkel Bershka is op zoek naar een assistent shopmanager. Binnen die rol ben je medeverantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de winkel en zorg je dat de doelstellingen behaald worden. Mooi meegenomen: als medewerker krijg je korting op alle merken van de Inditex-groep waar Bershka bij hoort. Daar word je als fashionista blij van! Hier bekijk je de vacature:

kleding

Assistent shopmanager

Fulltime - Geplaatst op 09 jun 2019

Aan de slag bij Vereniging Eigen Huis

Is klantvriendelijk jouw middle name? Dan is de baan als medewerker webcare & service bij Vereniging Eigen Huis jou op het lijf geschreven. Op de webcare-afdeling houd je je bezig met het beantwoorden van vragen van leden over diensten van de Vereniging Eigen Huis.

laptop

Medewerker Webcare & Service

Parttime - Geplaatst op 09 jun 2019

Creatieve visual merchandiser gezocht

Als visual merchandiser zorg je ervoor dat ‘jouw’ H&M er iedere dag tiptop uitziet. Ben je op de hoogte van de laatste trends in modeland én gezegend met oog voor styling? Op naar dat sollicitatieformulier!

kledingwinkels in Amersfoort zoeken personeel

Visual merchandiser

Parttime - Geplaatst op 09 jun 2019

Analytische functie bij Alzheimer Nederland

Jij in drie woorden: gek op data. Herken je jezelf daar helemaal in? Dan past de functie database marketeer / analist bij Alzheimer Nederland echt bij jou. Je gaat data analyseren om zo de marketingcampagnes van de organisatie te optimaliseren. Lees hieronder meer:

oude mensen

Database marketeer / analist

Fulltime/parttime - Geplaatst op 09 jun 2019
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.