5 x deze vacatures zijn te leuk om niet op te solliciteren

Door May-Anne Oltmans 14 april 2019

Sommige mensen verhuizen naar de stad waar ze werken om geen forens meer te hoeven zijn. Je kunt het ook omkeren en solliciteren op beschikbare banen bij jou in de stad. Daar zitten in Amersfoort hele leuke bij! We zetten de leukste vacatures in Amersfoort voor je op een rijtje. Dat wordt solliciteren!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Flint zoekt een stagiair

Ben je gek op theater en op zoek naar een leuke stage vanaf dit najaar? Komt dat even goed uit, want Flint is op zoek naar een stagiair marketing en sales. Hier lees je meer:

Flint Amersfoort

Stagiair marketing & sales

Stage - Geplaatst op 14 apr 2019

Aan de slag bij Eye Wish Opticiens

Eye Wish Opticiens heeft een vacature openstaan voor een bedrijfsleider. Heb je ervaring met leidinggeven en ben je commercieel ingesteld? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven. Lees snel meer:

bril

Bedrijfsleider

Fulltime - Geplaatst op 14 apr 2019

Social media campagnes bedenken voor Consigo

LinkedIn, Facebook, Twitter en Snapchat hebben geen geheimen voor jou. Je bent creatief met beeld én tekst en weet wat er nodig is voor een goede social media campagne. Kun je al die eigenschappen afvinken? Dan zou online marketingbureau Consigo zomaar eens op zoek kunnen zijn naar jou!

marketing

Social advertising specialist

Fulltime - Geplaatst op 14 apr 2019

Werken als webmaster

Heb jij de nodige ervaring met het optimaliseren van websites én weet je alles over goede content? Dan is Thiememeulenhoff op zoek naar jou! Binnen je baan als webmaster bewaak je de kwaliteit van de website. Waar nodig voer je optimalisaties door om de ervaring van de bezoeker nog verder te verbeteren. Interessant? Meer informatie vind je hier:

boek meisje

Webmaster

Fulltime - Geplaatst op 14 apr 2019

Stage bij DierenPark Amersfoort

Hoe leuk! DierenPark Amersfoort is per september 2019 op zoek naar een enthousiaste stagiair PR & Communicatie. Jouw takenpakket omvat onder andere het schrijven van nieuwsbrieven en persberichten en het up-to-date houden van informatie voor bezoekers. Lekker afwisselend!

Stagiair PR & Communicatie

Stage - Geplaatst op 14 apr 2019
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.