5 x deze vacatures zijn te leuk om niet op te solliciteren

Door May-Anne Oltmans 21 april 2019

Sommige mensen verhuizen naar de stad waar ze werken om geen forens meer te hoeven zijn. Je kunt het ook omkeren en solliciteren op beschikbare banen bij jou in de stad. Daar zitten in Amersfoort hele leuke bij! We zetten de leukste vacatures in Amersfoort voor je op een rijtje. Dat wordt solliciteren!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Aan de slag bij ONLY

Gek op mode en op zoek naar een leuke baan in de retail? Bij ONLY zijn ze nu op zoek naar een verkoopmedewerker. Klanten adviseren, achter de kassa staan en de winkel netjes houden: jij draait je hand er niet voor om. Meer weten? Check de vacature hier:

kleding

Verkoopmedewerker

Parttime - Geplaatst op 21 apr 2019

Kapper gezocht bij Jeanabelle

Kapsalon Jeanabelle is op zoek naar een talentvolle kapper of bedrijfsleider die het team wil komen versterken. Deze salon staat als enige salon in Amersfoort in de top tien van beste salons van Nederland! Dat klinkt als een toffe werkplek, toch?

Talentvolle kapper

Fulltime - Geplaatst op 21 apr 2019

Leuke marketingfunctie bij Vereniging Eigen Huis

Heb jij al de nodige ervaring in het marketingvak en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is Vereniging Eigen Huis op zoek naar jou! De belangenbehartiger voor woningbezitters heeft namelijk een vacature voor content marketeer openstaan. Binnen die functie ben je verantwoordelijk voor de content op de website en in de nieuwsbrief. Klinkt goed? Meer informatie vind je hier:

huizen

Content Marketeer

Fulltime/parttime - Geplaatst op 21 apr 2019

Werken bij een buitenschoolse opvang

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de kinderopvang? Dan zou de functie van pedagogisch medewerker bij Partou zomaar eens je droombaan kunnen zijn. Binnen deze rol ben jij verantwoordelijk voor het activiteitenaanbod op de opvang. Leuk! Lees hier meer:

kinderen

Pedagogisch medewerker

Parttime - Geplaatst op 21 apr 2019

Baan als bloemist

Gezegend met groene vingers? Bij Intratuin kun je nu solliciteren op een baan als bloemist. Je zult onder andere boeketten en arrangementen maken, maar daarnaast ben je ook een aanspreekpunt voor klanten. Interesse? Bekijk dan de vacature:

bloem

Bloemist

Fulltime/parttime - Geplaatst op 21 apr 2019
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.