Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van zolderkamer naar kantoor: Voorbach Makelaardij deed het in een halfjaar

Aangeboden door Voorbach Makelaardij 16 mei 2019

We hebben er een eigentijdse en moderne makelaar bij in Amersfoort: Perrie Voorbach. Binnen een jaar heeft hij zichzelf definitief op de kaart gezet in onze mooie regio, en hoe! Met een gemiddelde klantwaardering van maar liefst een 9,3 en bijna wekelijks verkochte woningen voor goede verkoopprijzen, heeft hij wel bewezen dat de werkwijze van Voorbach Makelaardij werkt. “Ik focus me op online marketing en persoonlijke service, dat is een schot in de roos voor zowel verkopers als woningzoekenden”, vertelt hij trots. 

Een jongensboek

Het verhaal van Voorbach Makelaardij, een jaar geleden ‘heropgericht’ door Perrie Voorbach, leest als een jongensboek. Zijn filosofie om het anders te doen, moderner en daadkrachtiger, sloeg aan. Begonnen op een zolderkamer, maar binnen een jaar kantoorhoudend. Een praktisch bescheiden kantoor wel te verstaan, want de 29-jarige ondernemer brak met de makelaarstraditie van dure kantoorruimte en klassieke etalageverkoop. “Ik geloof in vergaande kantoorautomatisering en in innovatieve (online) marketingtechnologie bij verkoop. De focus op Funda en social media, maar dan nog doeltreffender en slimmer.”

Flexibel

Voorbach Makelaardij profileert zich bovendien als flexibel en specialistisch: “In plaats van een groot personeelsbestand, geloof ik in het samenwerken met specialisten. Die ondersteunen Voorbach Makelaardij op het gebied van online marketing, financiën en de telefonische backoffice, zoals het maken van afspraken”, zegt de onderscheidende makelaar. “Door de kosten laag te houden, krijgt de klant de scherpste prijs voor de beste kwaliteit en service. En ik zeg altijd maar zo: je bent als makelaar zo goed als het laatste huis dat je verkocht hebt.”

Woelige tijden

Zodoende hebben de woelige tijden in makelaarsland geen grip op Voorbach Makelaardij: “We zien in de markt dat gerenommeerde makelaarskantoren in grote steden met hun dure huisvesting en personeel het moeilijk heeft door de schaarste aan woningaanbod. Het woningaanbod is namelijk zo’n 20 procent minder dan een jaar geleden”, duidt Voorbach. “Ik verwacht dat komend jaar de woningprijzen enigszins zullen stabiliseren na jarenlange forse stijging. Evengoed hoop ik de enorme groei van Voorbach Makelaardij door te trekken en onze klanten telkens weer de beste prijs en service op maat te blijven bieden.”

Best wel trots

Het éénjarig jubileum vervult een van de jongste makelaars van Amersfoort, ook met enige trots: “Om dan als startend makelaarskantoor bijna wekelijkse een woning te verkopen, geeft een voldaan gevoel. Ik ben zeer dankbaar voor de klanten die geloofden in onze aanpak en achteraf zeer lovend bleken. De toekomst ziet er heel positief uit. Zo gaat Voorbach Makelaardij later dit jaar haar eerste nieuwbouwprojecten verkopen en is ons kantoor ook bezig met grondtransacties en vastgoedontwikkelingen. Ook op dat vlak kunnen zowel particulieren als grotere partijen bij Voorbach Makelaardij terecht.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Voorbach Makelaardij. Meer over Voorbach Makelaardij ontdekken?

Voorbach Makelaardij makelaars

Gesloten09:00 - 21:00

Metaalweg 12-a, Bunschoten-Spakenburg

Bekijk meer:makelaars

adv.