Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

The Blueberry groeit uit zijn jasje en gaat na precies een jaar verhuizen

Door Roeliene Bos 11 januari 2019

Een jaar geleden opende Lisette de Jong een tweede vestiging van The Blueberry in winkelcentrum Emiclaer. Precies een jaar later is het restaurant dusdanig uit zijn voegen gegroeid, dat het tijd is om te verhuizen. “Op de nieuwe locatie hebben we ruim twee keer zoveel zitplaatsen”, aldus Lisette. 

Momenteel is de verbouwing van het pand aan Emiclaerhof 134 in volle gang. “Uiterlijk 1 maart moeten we ons huidige pand verlaten, dus we gaan vanaf 24 februari beginnen met verhuizen. De bedoeling is dat we vanaf begin maart officieel opengaan aan de overkant.”

Kind-proof

Toen Lisette en haar personeel steeds vaker nee moest verkopen aan gasten die op zoek waren naar een plekje of een taart wilden bestellen, was het duidelijk dat ze een groter pand nodig hadden. “Er komen ook steeds vaker mensen met kinderen en daar hebben we nu te weinig faciliteiten voor. In het nieuwe pand krijgen we niet alleen meer keukencapaciteit en zitplekken, maar ook een verschoonplek en een gethematiseerd speelhoekje. We vinden de verhuizing ontzettend spannend, maar we denken hiermee ‘toekomst-proof’ te zijn”, laat Lisette weten.

Impressie

De kleuren van het interieur zijn niet waarheidsgetrouw, maar dit is wel grotendeels de indeling van het nieuwe pand.


Meer over The Blueberry Amersfoort-Noord ontdekken?

The Blueberry Amersfoort-Noord restaurants en horeca

Geopend09:00 - 17:00

Emiclaerhof 40, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer over

Bedrijvigheid

adv.