Personal trainer Roelie helpt Amersfoorters aan een nieuwe leefstijl: ‘Ik grijp elke uitdaging aan’

Aangeboden door Qredits

roelie pt
Roelie en haar broer Willem.

Zeven dagen per week sporten of elke dag diëten? Dat is niet voor iedereen weggelegd. Maar personal trainer Roelie Keken weet hoe belangrijk voldoende bewegen en goed eten is voor een gezond lijf. In haar sportschool Limited Edition geeft ze daarom PT-sessies, sportlessen en advies voor ieder niveau. Zo helpt ze mensen uit alle hoeken van de samenleving. “Ik grijp elke uitdaging aan.”

Limited Edition is een adres voor onder andere één-op-één personal training sessies, maar ook groepslessen zoals kickboksen, boksen voor kids en bootcamp. Personal trainer Roelie is eigenaar van de kleinschalige sportschool. Ze werkt samen met haar broer en fitnessinstructeur Willem, plus een team van stagiairs. Roelie maakte haar start als zelfstandige in 2017. Twee jaar later kon ze haar sportschool uitbreiden met nieuwe apparatuur dankzij een zakelijk krediet van Qredits. “Nu kunnen we meer cliënten helpen omdat we alle uitrusting in huis hebben, inclusief een grote ruimte om mensen te ontvangen.”

Meer dan een personal trainer

Roelie heeft diabetes type 1. Ze weet dus als geen ander hoe belangrijk goede voeding én voldoende bewegen zijn. En ze wil dat dolgraag aan anderen leren. Daarom besloot ze haar voormalige baan in een kledingwinkel op te zeggen en als trainer aan de slag te gaan. “Ik wil meer doen dan alleen lesgeven, dus heb ik me ook gespecialiseerd in medische fitness, ondersteunen bij lichamelijke klachten, obesitas en sport voor senioren. Ik kan dus veel verschillende mensen helpen. Dat zie je ook wel aan mijn klanten: we zijn een gemêleerde sportschool.”

Een spannende periode

Toen Roelie in 2019 besloot haar bedrijf professioneler aan te pakken en haar bedrijf uit te breiden, klopte ze aan bij Qredits. “Daar kwam ik in contact met bedrijfsadviseur Piet”, vertelt ze. “Sportapparatuur is duur, dus in eerste instantie kreeg ik een ruim krediet van ze om die groei te faciliteren. Maar daar hield het niet op. Piet heeft me volledig persoonlijk begeleid in dat hele proces van groeien met mijn onderneming. Dat is namelijk best een spannende periode. Hij stelde kritische vragen, gaf advies en was een echte partner. Qredits is niet een bank die je aan je lot overlaat: het is een team dat zich om je heen verzamelt.”

Lockdowns overleven

Door de pandemie hebben sportscholen het moeilijk gehad de afgelopen jaren. Roelie was daarin geen uitzondering. “Ook toen nam Piet uit zichzelf contact met me op. Hij wilde weten of ik extra geld of hulp nodig had en bleef regelmatig bellen om poolshoogte te nemen”, vertelt Roelie. “Zelf hebben we ook veel ondernomen om die periode te overleven. We gaven les in het park en via videobellen, kwamen we bij mensen thuis en hebben we tenten opgezet voor kleinschalige groepslessen.” Bovendien heeft Roelie veel gehad aan haar ondernemende familie. “We staan altijd voor elkaar klaar.”

Inmiddels draait Roelies sportschool weer op volle toeren. “Ik heb gelukkig veel lieve klanten die tijdens de lockdowns zijn gebleven, en er komen er ook steeds meer bij.” Langzaamaan durft ze daarom ook weer naar de toekomst te kijken. “Ik wil me altijd blijven ontwikkelen qua kennis om zo nóg meer mensen te helpen.”

Over Qredits

Coaching, training en krediet. Dat is Qredits. Een springplank voor starters, een buddy voor beginners en een vliegwiel voor blijvers. Oftewel; Qredits is er voor startende ondernemers én bestaande ondernemers. In alle branches. Of je nou een eigen bakkerij begint, zzp-er in de bouw bent, of je toko wilt uitbreiden; het begint bij ondernemen. En ondernemen begint bij Qredits.

Meer in deze categorie

Ondernemer uitgelicht

Ga naar “Foodlovers opgelet! Deze nieuwe hotspot opent binnenkort in Amersfoort”

Foodlovers opgelet! Deze nieuwe hotspot opent binnenkort in Amersfoort

Aangeboden door SPAR City Amersfoort

Ga naar “Anne (35) en Suze (1,5) slapen (niet): ‘Elke avond bedtijd battles’”

Anne (35) en Suze (1,5) slapen (niet): ‘Elke avond bedtijd battles’

Ga naar “Het (voorlopige) einde van de Stadswormerij: ‘We stinken niet, maar dat maakt voor de wet niet uit’”

Het (voorlopige) einde van de Stadswormerij: ‘We stinken niet, maar dat maakt voor de wet niet uit’

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99”

Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99

 • Geldig t/m 31 december 2022
Ga naar “Alpina elektrische convectie kachel € 19,99”

Alpina elektrische convectie kachel € 19,99

 • Geldig t/m 1 oktober 2022
Ga naar “GORDIJN van € 17,99 voor € 12,99”

GORDIJN van € 17,99 voor € 12,99

 • Geldig t/m 2 oktober 2022
Ga naar “Huissokken van € 3,99 voor € 3,99”

Huissokken van € 3,99 voor € 3,99

 • Geldig t/m 27 september 2022
Ga naar “Fleece-hoodie van € 8,95 voor € 8,95”

Fleece-hoodie van € 8,95 voor € 8,95

 • Geldig t/m 27 september 2022

Agenda

Ga naar “De Snuffelmarkt”

De Snuffelmarkt

 • Van 3 apr t/m 6 nov
Ga naar “De Seizoensstreekmarkten”

De Seizoensstreekmarkten

 • Winkels op Wielen
 • Van 26 mrt t/m 17 dec
Ga naar “De Kunstvaarroute”

De Kunstvaarroute

 • Waterlijn
 • Van 1 mei t/m 30 sep
Ga naar “Halloween in Amersfoort”

Halloween in Amersfoort

 • Van 27 okt t/m 30 okt
Halloweenstemming
Ga naar “Oktoberfest in Amersfoort”

Oktoberfest in Amersfoort

 • Van 7 okt t/m 8 okt