Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dinesh van Grando Amersfoort: ‘Op donderdagavond kook ik voor de klanten’

Aangeboden door Grando Keukens & Bad 25 mei 2019

Een keuken of badkamer kopen kun je overal, maar Dinesh heeft genoeg redenen waarom je dat het beste bij Grando Amersfoort kunt doen. Twintig jaar geleden begon hij samen met Mustapha als verkoper van keukens en badkamers. Tien jaar later werd hij eigenaar van Grando Amersfoort, met Mustapha als technisch eindverantwoordelijke. “Het hele team bestaat uit mensen die heel close met elkaar zijn en dat merk je als klant. Je komt binnen in een warm bad.” 

Een keuken of badkamer kopen bij Dinesh en zijn team, betekent volledig in de watten gelegd worden. Ze ontwerpen niet alleen je nieuwe keuken of badkamer, ze komen indien nodig de oude verwijderen, afvoeren, je vloeren leggen, je leidingen omleggen, noem maar op. “In juni gaan we een compleet huis verbouwen, inclusief het stuken van de muren en het plaatsen van vloerverwarming. Met zes weken is alles af. Als je dat zelf gaat inplannen, mag je daar zeker tien weken voor rekenen.”

Korte lijntjes

De reden dat Dinesh alles zo vlot kan regelen, is omdat de lijntjes zo kort zijn. “Ieder Grando filiaal heeft een eigen ondernemer als eigenaar. Ik ben dus het centrale aanspreekpunt. Iedere klant heeft mijn mobiele nummer, zodat ze mij direct kunnen bellen als er iets is. Ik voel mij veel verantwoordelijker voor de zaak dan een gemiddelde bedrijfsleider”, vertelt hij stellig.

“Iedere klant heeft mijn mobiele nummer”

Samen met Mustapha heeft hij de meest uiteenlopende badkamers en keukens geplaatst, waarvan er een hem nog helder voor de geest staat. “Ik heb een keuken ontworpen voor een invalide vrouw, daar zaten natuurlijk wat haken en ogen aan. Ik heb gezorgd dat Mustapha een hele dag de tijd had om alles met haar door te spreken, zodat de keuken technisch gezien helemaal klopte. Hij heeft zelfs met een ergotherapeut contact gehad. Dit deden we allemaal nog voordat de keuken verkocht was, dat is gewoon deel van onze service.” Het eindresultaat was een goed functionerende keuken, met hier en daar een schoonheidsfoutje. “Er zat bijvoorbeeld een krasje op de deur, maar dat hebben we allemaal weggewerkt. De klant was hartstikke blij.”

Koken in de zaak

Grando Amersfoort
Dinesh, Wiepkje, Mustapha en Céline

De keukens bij Grando Amersfoort staan er niet alleen voor de show, een ervan wordt geregeld gebruikt door Dinesh. “Ik kook ontzettend graag”, glimt hij. “Vooral Surinaams. Ik kook bijna iedere donderdagavond in de zaak voor onze klanten. Ik plan de afspraak bewust in rond zes uur, zodat mensen niet thuis gehaast hoeven te eten voordat ze hierheen komen. Ik zet lekker eten op tafel en om half zeven beginnen we met het bespreken van hun nieuwe keuken of badkamer.” Het is allemaal onderdeel van het warme bad dat Dinesh gecreëerd heeft in zijn zaak. “Wij helpen mensen zoals we zelf ook geholpen zouden worden.”

Hier maak je een afspraak met Grando Amersfoort.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Grando Keukens & Bad. Meer over Grando Keukens & Bad ontdekken?

Grando Keukens & Bad woonwinkels

Gesloten09:30 - 17:00

Euroweg 93, Amersfoort

Bekijk meer:woonwinkels

adv.