Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Anita en Maxime van Body-Line: ‘We waren sceptisch, maar nu hebben we een eigen bedrijf’

Aangeboden door Body-line.nu 25 september 2019

Spieren opbouwen zonder keihard te trainen, dat kan bij Body-Line.nu. Bij deze afslankstudio kun je een behandeling met een apparaat ondergaan dat helpt vet af te breken, spieren op te bouwen en cellulite te verminderen. Anita en Maxime Kischemöller zijn eigenaar van de Body-Line.nu studio in Amersfoort, zij vertellen ons meer.

Goed, het allereerste dat je wilt weten over de methode van Body-line.nu is natuurlijk: hóe dan? Korte uitleg: wie vet kwijt wil, wordt aan een apparaat gekoppeld dat ervoor zorgt dat je vet wordt afgebroken en je spieren worden opgebouwd. Een behandeling aan het apparaat staat gelijk aan een aantal uur sporten. Met het verschil dat je er ontspannen bij ligt. Klanten volgen een programma en komen meerdere keren terug.

 (Hoe) werkt het nou echt?

En of het écht werkt? Dat vroegen Anita en Maxime zich ook af, toen ze van de methode hoorde. Met een gezond-kritische houding, hebben ze zelf alle behandelingen ondergaan. Nu weet ze als geen ander dat het apparaat écht uitkomst biedt voor mensen die willen afvallen: “De behandelingen hebben bij iedereen resultaat. Bij de meeste mensen is dat al na een aantal bezoeken te zien. Klanten gaan altijd blij en tevreden de deur uit.”

Ervaringsdeskundige

De kracht zit hem in de eigen ervaring. Ze waren immers zelf ook sceptisch en Maxime en Anita zijn dus de aangewezen personen om die twijfel weg te nemen. Maxime: “Je weet hoe mensen er in staan en wat ze doormaken. Als ze sceptisch zijn dan vertellen we ze: dat waren wij ook.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Spieren kweken

Maar hoe gaat zo’n behandeling dan? Je wordt ongeveer 40 minuten per sessie op de behandeltafel aan een revolutionair apparaat gekoppeld. Het apparaat van Body-line.nu werkt onder andere door middel van lymfedrainage. Het vet uit de vetcellen wordt via het lymfestelsel afgevoerd en op de natuurlijke manier verwerkt. Door het plaatselijk aanbrengen van de pads is het ook mogelijk op de lastige plekken vet te verliezen.

Tekst gaat verder onder de foto.

©Body-Line.nu Amersfoort

Dag cellulite

“Ook de huid wordt dankzij ons apparaat vele malen beter”, vertelt Anita. “Dit komt doordat de huid sterker wordt door spierstimulatie en een betere doorbloeding. Jouw huid wordt strakker, wat resulteert in minder cellulite. Zeker voor vrouwen die kinderen hebben gehad, kan dit de ultieme oplossing zijn, omdat het met diëten niet wordt bereikt.”

“Het is natuurlijk niet zo dat je met een paar sessies direct kilo’s afvalt. Uiteindelijk valt of staat alles met het creëren van een gezonde levensstijl. Wij doen het zware werk voor je en zorgen dat je sneller afslankt op een duurzame manier, maar het is aan jou om het resultaat te behouden.” Anita en Maxime helpen je door het geven van voedingsadvies die past bij jouw levensstijl.

Ben je nieuwsgierig geworden? Je kunt nu een proefbehandeling voor maar € 29,- aanvragen bij Body-Line.nu:

Proefbehandeling Body-Line.nu voor maar €29,-

Wil jij ook ervaren hoe het is om liggend af te slanken en te werken aan een betere levensstijl? Mel...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Body-line.nu. Meer over Body-line.nu ontdekken?

Body-line.nu beauty en wellness

Vandaag gesloten

Ruimtevaart 50 - 56, Amersfoort

Bekijk meer:beauty en wellness

Lees ook:

Leuk volgens local Brenda: ‘Weer of geen weer, hier ga ik lekker buiten sporten’

Brenda Zijlstra (41) is eigenaresse van Team Kappers Amersfoort aan de Koestraat. Brenda gaat in haa...
Bindicafé

5 x hier kun je gezonde maaltijden afhalen in Amersfoort

Niks gaat boven een zelfgemaakte maaltijd, maar soms zijn we gewoon lui. En dan is het best een pret...

adv.