Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe baan in de techniek? Hollander Techniek organiseert een banenavond in Amersfoort!

Door May-Anne Oltmans 2 september 2019

Op zoek naar een nieuwe baan in de techniek? Dan zijn de drie banenavonden van Hollander Techniek in september en oktober dé plek om te beginnen! In Apeldoorn, Amersfoort en Almere maak je uitgebreid kennis met de teams binnen het bedrijf en zie je welke rol jij zou kunnen spelen!

Bedrijf in ontwikkeling

(Toekomstige) monteurs, engineers, projectleiders en werkvoorbereiders opgelet! Hollander Techniek zoekt enthousiaste mannen en vrouwen die ervaring hebben in de techniek, of het leuk vinden om hier alles over te leren.

Het familiebedrijf levert technische installaties en systemen in de industrie, retail en utiliteit. Werk je bij Hollander Techniek, dan kom je dus bij de meest uiteenlopende bedrijven en organisaties over de vloer; van fabrieken tot supermarkten en van zwembaden tot scholen. Als bedrijven advies zoeken op het gebied van bijvoorbeeld elektrotechniek, werktuigbouw, beveiliging, retailtechniek of IT kloppen ze bij Hollander – en straks dus bij jou – aan.

“Bij Hollander Techniek kun je je eigen carrière regisseren,” zegt Erik Hollander. “We zijn een bedrijf in ontwikkeling en daardoor zijn er veel groeimogelijkheden. Of je nu ervaring hebt als je binnenkomt of net begint aan een opleiding bij onze eigen bedrijfsschool.”

Hollander Techniek
Emanuel: “De afwisseling maakt het leuk.” Foto: indebuurt.nl

Verantwoordelijkheid

Op de vier locaties van Hollander Techniek werken in totaal ruim 500 medewerkers, opgedeeld in teams die in hun eigen marktsegment werken. “Als team ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en continuïteit van het werk,” legt Erik uit. “We verwachten dus ook dat je als team nadenkt over nieuwe opdrachten en de ontwikkeling van het bedrijf. Nieuwe ideeën zijn altijd welkom en worden serieus genomen, domme suggesties bestaan hier niet.”

Die open sfeer en groeimogelijkheden binnen het bedrijf hebben van Hollander Techniek een geliefde werkplek gemaakt. Medewerkers hebben een sterke binding met het bedrijf en blijven er doorgaans lang werken. Emanuel, leidinggevende monteur paneelbouw, werkt bijvoorbeeld al 18,5 jaar bij Hollander. “Wat het voor mij leuk maakt zijn de collega’s en de vrijheid. Het zijn uiteindelijk allemaal panelen die we bouwen, maar elke klus is anders. Je begint met niks en bouwt door tot een eindproduct. De verantwoordelijkheid die daarbij hoort is wat het werk zo leuk maakt.”

Wilco, projectleider beveiligingstechniek, is inmiddels ook al 18 jaar in dienst. “Tijdens een project bij ROC Aventus kreeg ik een jonge monteur mee, die is nu uitgegroeid tot technisch specialist. Het is mooi om te zien hoe iemand mede door mijn inzet gegroeid is.”

Hollander Techniek
Geïnteresseerd in techniek? Volg een opleiding bij Hollander Techniek. Foto: indebuurt.nl

Banenavonden

En? Klaar om aan de slag te gaan? Hollander Techniek is met name op zoek naar nieuwe monteurs, engineers, projectleiders en werkvoorbereiders die mee willen bouwen aan de groei van het bedrijf. Hollander organiseert daarom drie banenavonden: in Amersfoort op 17 september, in Apeldoorn op 24 september en in Almere op 1 oktober.

Tijdens deze avonden staan van 19.00 tot 21.00 uur verschillende medewerkers klaar om je te vertellen over hun werkzaamheden bij Hollander Techniek. Stel al je vragen over specifieke functies en ga in gesprek met de recruiters.

Verder staan er mensen van de opleidingsschool onderWERKwijs, om te vertellen over de opleidingsmogelijkheden binnen Hollander: BBL, stagiair, zij-instroom, aanvullende cursussen en meer. Proef de sfeer binnen Hollander Techniek, bekijk demo’s over het werk en drink een drankje mee. Aanmelden kan via de site of door op de oranje knop hieronder te klikken, maar is niet verplicht. Bekijk hier vast alle vacatures van Hollander Techniek!

adv.