Nieuw in Amersfoort: toetjeswalhalla Delightful Desserts opent de deuren

Door Annemarie Degens 12 augustus 2019

Liefhebbers van zoetigheid opgelet: we hebben een nieuwe hotspot voor jullie gevonden. Delightful Desserts opende onlangs de deuren in de Langestraat en het is een waar walhalla voor toetjesgekken.

Ga jij voor een Strawberry Delight Wafel, een stuk Salted Caramel Cheesecake of toch liever voor een bakje Double Chocolate Chip Cookie Dough? Bij Delightful Desserts staan deze en nog tientallen andere toetjes op het menu. Ook voor een zoet ontbijt kun je er terecht, en met veganisten en mensen met een glutenvrij dieet wordt rekening gehouden.

Langestraat

Het was al een poosje stil in het pand aan de Langestraat 72, waar Delightful Desserts de deuren opende. Een aantal weken geleden verschenen er ineens posters (inclusief creatieve spelfout) op de ramen met het nieuws dat de zoete keten naar Amersfoort kwam. Delightful Desserts is een franchise uit Engeland, en de eerste Nederlandse winkel opende eind 2018 de deuren in Breda. Amersfoort is dus de tweede lucky stad die deze sweetheart in de armen mag sluiten!

 

30ml amersfoort

Goed nieuws voor coffeelovers: er opent een vestiging van koffiezaak 30ml in Amersfoort

Koffie, wij houden ervan. En daarom vinden we het supergoed nieuws dat er in Amersfoort een vestigin...

Fiji Amersfoort krijgt een nieuw concept én een nieuwe naam

Smullen: eerste restaurant opent de deuren in nieuwe foodcourt in Amersfoort

adv.