Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Amersfoort: Branderij Joost opent binnenkort de deuren

Door Annemarie Degens 16 september 2019

Liefhebbers van gebrande nootjes, koffie en chocolade opgelet: er komt een winkel voor jullie bij in Amersfoort. Donderdag 19 september opent Branderij Joost de deuren in winkelcentrum Emiclaer.

Branderij Joost is een winkelformule die inmiddels te vinden is op 12 locaties in Nederland. Ambacht en kwaliteit staan bij de winkel hoog in het vaandel, dus dat je er kan smullen van lekkere nootjes staat voorop. Het aanbieden van vers gebrande noten, koffie en cacao producten die bijdragen aan een beetje extra geluk is het streven van Branderij Joost.

De tekst loopt door onder de foto.

Visie

‘Bij Branderij Joost worden de noten voor het oog van de klant in de winkel vers gebrand, gemengd, gezout en verpakt. Geen nootjes in voorverpakte zakjes uit de fabriek, maar door mensen die je kent, vers gebrand en speciaal voor de klant samengesteld. Naast de mooiste noten uit alle windstreken kiest Branderij Joost voor een fraai assortiment van koffie en cacao. De beste koffiebonen worden geselecteerd van koffieplantages waarbij koffieboeren ook zorgvuldig omgaan met hun medewerkers en de natuur,’ staat als visie te lezen op de website van Branderij Joost.

Nieuwsgierig geworden? Vanaf donderdag 19 september vind je Branderij Joost op Emiclaerhof 140, naast de Albert Heijn.


Meer over Branderij Joost ontdekken?

Branderij Joost winkelen

Gesloten09:00 - 21:00

Emiclaerhof 140, Amersfoort

Bekijk meer:winkelen

Meer over

Bedrijvigheid

adv.