Morelisse heeft een vernieuwde website: ‘Kijken, luisteren en wonen komen allemaal samen’

Aangeboden door Morelisse Beeld en Geluid 23 november 2018
Het idee om van Morelisse meer dan een elektronicazaak te maken, is wat ons betreft helemaal gelukt. Ook op de nieuwe website die vrijdag 16 november gelanceerd wordt, krijgt het uitgebreide assortiment een mooi plekje. “De boventoon is en blijft televisie en audio, maar omdat onze nieuwe winkel is ingericht als woonhuis, kunnen mensen veel beter zien hoe de spullen thuis zouden staan”, vertelt Anneke Morelisse. 

“We zijn geen meubelwinkel”, benadrukt Anneke. “Maar we hebben in het nieuwe pand aan de Weverssingel veel meer ruimte om een woonbeleving te creëren, zodat mensen zich kunnen voorstellen hoe de apparatuur thuis eruit komt te zien.”

Maatwerk

Een van de stokpaardjes van Morelisse is de lijn televisiemeubels van Spectral, waar ze bijna alle versies van hebben staan. “Alle meubels van Spectral zijn maatwerk en kunnen we met 3d-software geheel naar de wens van de klant samenstellen”, aldus een trotse Anneke. Het mooie van deze televisiemeubels, is dat de soundbar en subwoofer er als het ware in verdwijnen. Dan heb je tenminste niet die wirwar van kabels door je hele huis. Ook voor onder meer Bang & Olufsen, Loewe en Sonos ben je bij hen aan het juiste adres. Een ding weet je bij Morelisse zeker, aan kwaliteitsmerken ontbreekt het ze niet.

Nieuwe website

Straks wordt het bestellen van de mooiste elektronica en het oriënteren op alles dat Morelisse te bieden heeft nog makkelijker dan het al was. “Kijken, luisteren en wonen zijn de hoofdthema’s op onze nieuwe website. Net als in de winkel zelf.” Daar keken we eerder al eens binnen en sloegen steil achterover van de zorg waarmee die was ingericht.  Zien ze jou binnenkort ook?

Morelisse

Ramon en Anneke runnen de mooiste elektronicawinkel van Amersfoort: Morelisse

Je vraagt je bijna af of je wel aan het juiste adres bent als je bij Morelisse naar binnen stapt, zo...
slechte wifi

Slechte wifi: dit doe je eraan

Aargh! Slechte wifi, het is een van de grootste ergernissen van deze tijd. Voor bijna alles wat je d...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Morelisse Beeld en Geluid. Meer over Morelisse Beeld en Geluid ontdekken?

Morelisse Beeld en Geluid elektronicawinkels

Nu gesloten11:00 - 19:00

Weverssingel 24 , Amersfoort

Bekijk meer:elektronicawinkels

adv.