Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hé, da’s mooi! Deze Amersfoortse plekken zijn gestyled door Florissant

Aangeboden door Florissant Design 1 juli 2019

Cynthia Vastenburg van Florissant Design doet zoveel meer dan alleen huizen stylen. Op verschillende plekken in de regio kom je haar creaties tegen, van huizen op Funda tot pannenkoekenrestaurants. 

In Den Gloeiende Gerrit

“Vier keer per jaar gooi ik de styling van In Den Gloeiende Gerrit in Hoogland om. Daar kan ik los met bonte kleurtjes en gekke items voor kinderen”, vertelt Cynthia. “Aan de overkant zit Bij Bart, daar doe ik de kerststyling. Het moet daar extra knus en gezellig zijn met een lekker wintersfeertje, want hij is altijd open met de feestdagen.”

Hamburgerboom

En dus sleept Cynthia een hoop houtblokken, rendierbeeldjes – “word ik persoonlijk heel blij van” – en bijzondere kerstballen de zaak in. “Hij serveerde daar afgelopen jaar de Bij Bart hamburger, dus ik heb vorig jaar een boom versierd met hamburgers en hotdogs. Voor iedere klant wil ik iets passends bedenken.”

Huizen stylen voor de verkoop

Bij makelaarshuis Klein Hofmeijer wordt Cynthia ingeschakeld om de huizen die in de verkoop gaan te stylen. “Voordat de fotograaf komt om foto’s te maken, ga ik erheen met mijn busje. Soms vinden mensen de nieuwe inrichting zo mooi, dat ze willen dat ik het laat staan”, zegt ze lachend. Het komt dan ook geregeld voor dat Cynthia haar kaartje mag achterlaten voor de inrichting van het nieuwe huis. “Ik ben een soort wervelwind die het hele huis doorgaat. Soms is dat even schakelen voor de klant, maar gelukkig zijn ze vervolgens blij met het eindresultaat en begrijpen ze de manier van stylen.”

Euretco

Eens in de zoveel tijd rijdt Cynthia met haar busje richting Hoevelaken, waar ze de entree van expo Euretco in kerstsfeer aankleedt. “De dames achter de balie wachten daar ieder jaar weer op”, glimt Cynthia. Verder is ze daar te vinden om diverse beurzen aan te kleden voor Libris en Blz. “Ik vind het stylen van al die plekken hartstikke leuk.”

Wil je zo’n mooie inrichting gewoon vanuit je luie stoel zien? Neem dan gerust contact op met Cynthia, dan komt ze langs voor een interieuradvies.


Meer over Florissant Design ontdekken?

Florissant Design

Vandaag gesloten

Gerrit van Stellingwerfstraat 95, Amersfoort

Nog meer leuke artikelen:

Florissant Design

Florissant bestaat tien jaar! ‘Het leukste was het verbouwen van een brandweerbus’

"Ik ben net een kind. Ik wilde per se een taart met beestjes erop", vertelt interieurontwerpster Cyn...

Binnenkijken bij interieurontwerpster Cynthia van Florissant design: ‘Ik ben heel blij met mijn houten varken’

adv.