Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Goed nieuws: Livingstone Coffee gaat door met nieuwe eigenaar

Door Annemarie Degens 18 november 2019

Goed nieuws voor de koffieleuten onder ons: Livingstone Coffee heeft een nieuwe eigenaar gevonden! Veel is er nog niet over de overname bekend, maar dat de koffiezaak aan de Groenmarkt een tweede leven krijgt staat vast.

Via Facebook laat Livingstone Coffee weten een ‘uitverkorene’ te hebben gekozen. ‘De opvolger is dus gekozen. Ik heb veel reacties binnengekregen heeeul veeeuul reacties. Maarrr er is dus een opvolger, de uitverkorene, de chosen one ofwel the one. (Ps. officieel heet hij Daniël)’, schrijft huidige eigenaar Raymond Veldhoen.

Overname

Twee weken geleden liet Raymond via Facebook weten te willen stoppen met Livingstone. De reden: ‘Afgelopen jaren hebben jullie beschuit met roze muisjes en beschuit met blauwe muisjes bij mij gegeten. Maar afgelopen jaren heb ik ook, naar mijn idee, te weinig tijd met mijn gezin doorgebracht en teveel tijd in de onderneming gestopt. Je voelt ‘m vast al aankomen: ik ga volledig stoppen met Livingstone.’

In datzelfde bericht gaf hij aan op zoek te zijn naar een koffieliefhebber die de zaak over wilde nemen, en deze is dus gevonden! Wanneer Daniël de zaak overneemt is nog niet bekend, maar dat we gewoon bij Livingstone terecht blijven kunnen voor een goede bak pleur staat vast!

Jammer, koffiezaak Livingstone aan de Groenmarkt gaat dicht

Fan van koffiezaak Livingstone Coffee aan de Amersfoortse Groenmarkt? Dan hebben we slecht nieuws vo...

adv.