Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit toffe bedrijf zoekt heel veel nieuwe collega’s: ‘Mijn werk is altijd uitdagend’

Aangeboden door Workspace 365 3 december 2020

Job alert! Workspace 365 zoekt gedreven IT-professionals met ervaring of interesse in de cloud. Succes maker en product manager Laurens Holtkamp vertelt waarom het zo leuk is om bij Workspace 365 te werken. 

Workspace 365 is gevestigd in Nijkerk. Het bedrijf creëert digitale werkplekken om het werk te vereenvoudigen. Dagelijks zijn ze bezig om complexe processen te vervangen door een gebruiksvriendelijke werkplek. Zo krijgen mensen in de werkplek met slechts één inlog en één klik toegang tot alle bedrijfsapplicaties en zien zij alle data en informatie die ze nodig hebben om te werken.

Het internationale bedrijf groeit hard en daar kunnen ze wel wat slimme hersens bij gebruiken. Ben jij ambitieus en wil jij meegroeien in dit gedreven team? Lees dan snel verder.

Constant uitdaging

Laurens Holtkamp werkt al vier jaar bij Workspace 365. Als succes maker en product manager zorgt hij ervoor dat alle afdelingen technisch succesvol zijn. ”Ik zorg ervoor dat we constant blijven innoveren. Kan onze documentatie geoptimaliseerd worden, of kunnen er dingen op het gebied van marketing of sales verbeterd worden? Er komt zoveel bij kijken en ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te zoeken. Er is constant uitdaging in mijn werk.”

Geen ‘eilandjes’

Bij Workspace 365 wordt niet gewerkt in traditionele afdelingen, maar in circles. ”We hebben bijvoorbeeld een Zorg Circle, waar mensen inzitten met diverse rollen vanuit product, marketing, klant success en sales”, legt Mark Grasmayer, product evangelist uit. ”Zij werken samen met andere circles aan de gezamenlijke strategie. Tijdens de maandelijkse update presenteren alle circles hun doelen. Zo zorgen we ervoor dat we constant op één lijn zitten en er geen ‘eilandjes’ ontstaan.”

Alle afdelingen werken nauw met elkaar samen. ”We hebben een heel divers team”, vertelt Laurens.” Iedereen heeft zijn eigen taken, maar er is geen hiërarchie. We werken samen aan een groter doel, dat maakt het zo leuk!”

Lees verder onder de video.

Eindeloze doorgroeimogelijkheden

Workspace 365 is vooruitstrevend en er is ruimte om door te groeien. Laurens begon als medewerker cloud support en werkt nu als succes maker. ”Je krijgt alle ruimte om je ontwikkelen. Er liggen veel kansen in het bedrijf en er is van alles mogelijk”, vertelt de werknemer.

”We stimuleren onze werknemers om doelen te stellen”, vult co-founder Erik Nicolai aan. ”Wij werken met slimme mensen en die zien graag een groeipad voor zich. We stippelen dat samen met hen uit.”

Successen vieren

Het team van Workspace 365 is ambitieus. ”Iedereen werkt hier met veel passie en toewijding. Dat maakt dit een hele prettige werkplek. We werken samen keihard aan onze doelen. En we staan stil bij elke mijlpaal, want als je samen succesvol bent, moet dat gevierd worden!”

Wil jij net als Laurens aan de slag bij Workspace 365? Dat kan! Workspace 365 heeft een hoop toffe vacatures. Klik op de oranje button om ze allemaal te bekijken.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Workspace 365. Meer over Workspace 365 ontdekken?

Workspace 365

Berencamperweg 6D , Nijkerk

adv.